maandag 14 augustus 2017

Raamdoek zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 99. Ideaal als raamdoek , bevestiging met tourniquets op het kozijn. Een veel goedkopere oplossing dan complete screens, ook vaak toepasbaar in situaties waar geen screen toegepast kan worden.


Bij ons perfect op maat te bestellen, vul de breedte en hoogtemaat in millimeters in, en de prijs wordt automatisch berekend. Als er zonwering gewenst is, maar het is moeilijk of onmogelijk om een screenzonwering te monteren, denk bijvoorbeeld aan deuren, kozijnen die niet-rechthoekig zijn of wanneer er geen (zichtbare) bediening geplaatst kan worden, is een raamdoek gemaakt van screendoek een voordelige en effectieve oplossing. Wij een familie bedrijf zijn met al ruim jaar ervaring, en daarmee een zéér betrouwbare en stabiele leverancier van zonwering , rolluiken en onderdelen.

Dit tot zekerheidstelling ivm. Vaak is in deze situaties het raamdoek een voordelige en effectieve oplossing. Verticale zonwering bestaat uit screens, windschermen of rolluiken, en schuine zonwering betaat uit markiezen, balkonzonwering, knikarmschermen, serre zonwering en uitvalschermen. Zo bepalen we samen de juiste zonwering voor uw woning, voor de uitstraling naar uw smaak en wensen! Onze medewerkers hebben een brede kennis en ervaring in het adviseren van de beste keuze voor u. De Zonnerij levert zware kwaliteit zonwering acryl- en screendoek -glasvezel- met een grote diversiteit aan kleur en dessin keuze.


Kiest u alleen voor een los doek, bijvoorbeeld als raamdoek , dan kunt u tevens ervoor kiezen om bevestigingsmateriaal, tourniquets erbij te bestellen. Met de tourniquets kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan het kozijn. Waarom een screendoek met tourniquets?

Het is goedkoop, maar wel even functioneel als een volledig screensysteem. Verder worden screens toegepast in situaties waar er weinig ruimte is voor bijvoorbeeld een groot knikarm- of cassettescherm of rolluik, als alternatief om de zonwarmte in huis tegen te gaan. Zelfs op openslaande terrasdeuren zijn screens mogelijk.


Ook kunnen wij in deze situatie een raamdoek toepassen. Soms lijkt de zonwering zo ou of in slechte staat dat het doek vervangen geen nut heeft, maar in veel gevallen kan het doek vervangen worden en gaat uw zonwering daarna nog jaren mee! Iedereen wilt toch meer en langer genieten in en rondom zijn woning? Of het nou gaat om meer privacy, schaduw of beschutting. Bij ons vind je een compleet assortiment A-merken in zonwering , raamdecoratie, terrasoverkappingen, glaswanden en nog veel meer!


Bekijk alles online of kom naar één van onze showrooms. Thuis hebben we nog advies gekregen en gekeken voor binnen zonwering. Screens gekocht bij Zon en Scherm.


Wanneer er zonwering gewenst is, maar het is moeilijk of onmogelijk om een screenzonwering te monteren, denk bijvoorbeeld aan deuren, kozijnen die niet-rechthoekig zijn of wanneer er geen (zichtbare) bediening geplaatst kan worden, is een raamdoek gemaakt van screendoek een voordelige en effectieve oplossing. Wij werken met eigen fabrikaat, waardoor wij voor elk type zonwering een oplossing naar uw wens kunnen bieden. Een screendoek is eenvoudig en snel te bevestigen aan het kozijn. Door middel van RVS tourniquets kan het raamdoek worden opgehangen, dit door de tourniquets een kwartslag te draaien.


Ook wanneer je het raamdoek wilt verwijderen gaat dit dus erg eenvoudig. U bepaald zo zelf wanneer u gebruikt maakt van wel of geen raamdoek. Bent u van plan om zonwering te kopen voor uw huidige of nieuwe woning?

Onze specialisten in de vele ROMA verkooppunten adviseren u graag over de meest geschikte toepassing van zonwering voor uw persoonlijke situatie. Kom snel langs bij één van onze dealers of neem online contact met ons op. Opvulblokjes voor zonwering. Regen en wind gooien nooit meer roet in het eten.


Zonwering voor binnen of buiten kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts