vrijdag 11 augustus 2017

Verkooppunten danish design horloges

Een minimalistisch design gemaakt voor jou met oog voor detail! Hamden en laat je inspireren. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. De horloges zijn voorzien van een typisch Scandinavische stijl.

Handig bij het winkelen in de winkelstraten. Deze is namelijk zeer goed. Wil je je zoekopdracht verder verfijnen? Gebruik dan de filteropties op deze pagina.


Met meer dan 1verschillende horloges is er ruime keus. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistisch horloge met een leren band of een gevlochten stalen band (Milanese). Of ga voor een chique, klein ‘cocktailhorloge’.

Achteraf betalen is mogelijk. Ontvang een gratis cadeau bij uw bestelling. Specialistisch advies nodig? En omdat design tijdloos is, is de collectie altijd up-to-date. Gratis bezorging en retour.


De simpele en strakke afwerking geven niet alleen de vormgeving van DD horloges weer. Hetzelfde geldt voor het materiaal. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


De basis van elk horloges is industriële vormgegeven wat het tijdloos maakt en te dragen is bij elke gelegenheid. Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden. Titanium, automatic horloge in store. Zij zijn gefocust op een puur en hedendaags design. Zo zijn deze horloges anti-allergisch, prettig te dragen en gefocust op pure design.


Bestel je natuurlijk online bij Mynt! Het RVS bandje zorgt voor een goede grip en een strakke uitstraling.

De expressieve vormen staan voor pure Scandinavische stijl, beïnvloed door de Duitse. Gisoni watchwinders en horlogekisten! Een watchwinder is een must have als u zuinig bent op uw automatische uurwerk! Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50.


De tijdloze en klassieke ontwerpen van hoge kwaliteit vallen in de smaak bij jong en oud. De ontwerpers laten zich dagelijks inspireren door de natuur en streven ernaar om ieder horloge duurzaam te maken. Danish design Horloge op Vergelijk. De grootste juwelierscollectie van NL. Voor 16:bestel morgen al in huis!


Tijdloos en klassiek met een wereldwijde allure. Geïnspireerd door de huidige tijdgeest, maar er nooit door geleid. Vind de mooiste Horloges voor de laagste prijs via VERGELIJK. Het “dubbele D” logo symboliseert de unieke wereld van ieder Danisch Design horloge.


De simpele, elegante en strakke afwerking geven niet alleen de vormgeving van DD horloges weer. De unieke horloges en sieraden van dit merk worden uitsluitend ontworpen door Deense topdesigners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts