vrijdag 11 augustus 2017

Bloembollen binnen

Bloembollen voor groothandelsprijzen! Keuze uit ruim 1soorten! Bestel snel jouw tuinplanten online. De bol-op-pot helpt jou van je winterdip af. Je zet de bol-op-pot namelijk gewoon binnen neer.


Daar kunnen ze prima tegen en jij bent in één klap van je winterdip af.

Verzorgen van bloembollen voor binnen. Veel bloembollen zijn niet winterhard (over het algemeen zijn dat de bollen die in het voorjaar moeten worden geplant). Om bloembollen te helpen overwinteren kun je de grond erboven bedekken met een laagje stro. Door de bollen binnen in een pot te kweken, kun je de bloeitijd vervroegen.


Het zelf planten van bloembollen in potten wil dus niet zeggen dat je de bloembollen op de potgrond legt. Narcissen, tulpen, crocussen, hyacinten en blauwe druifjes zijn de ideale oplossing voor vroegtijdige lentekriebels. Op zijn 16e verwerkte hij in de schuur van zijn vader, in het centrum van Egmond- Binnen , zijn eerste tulpen.


Na jaar werd de schuur te klein en verhuisde het bedrijf naar zijn huidige locatie net buiten het centrum.

Zowel binnen als buiten staan bloembollen mooi. Zeker op een balkon zijn ze in pot ideaal. En wat is er leuker dan je zelf geplante bolletjes op een onverwachte moment tot bloei te zien komen? Elk najaar worden er overal op de hele wereld ontelbare bloembollen geplant.


Niet alleen in de tuin, maar ook op het balkon. Want wie geen tuin heeft, kan natuurlijk bloembakken gebruiken. Ook worden er in die tijd heel wat bloembollen binnen geplant. In potten, schalen of glazen. Binnen kan dat al vanaf half december en buiten in januari, maar beter niet met strenge vorst.


Lichte nachtvorst is niet erg. Bij strenge vorst kun je de pot of bloembak met de bloembollen beter even in de garage zetten of een andere liefst lichte maar niet zo extreem koude plek. Alleen tijdens de vorstperiode en bij een te natte grond mag je de bloembollen niet in de grond zetten, ze zullen dan namelijk gelijk bevriezen of verrotten. In dit artikel leer je hoe en wanneer je het beste bloembollen kunt planten en uit welke mooie frisse bloemen en kleuren je de keuze hebt.


Al onze bloembollen worden binnen enkele dagen bij je afgeleverd. De bloembollen worden direct vanuit de bollenstreek geleverd en liggen dus niet langere tijd in een winkel waar het vaak te warm is voor bloembollen. Onze bloembollen worden direct na het rooien met expertise behandel verpakt en zo snel mogelijk geleverd.


Het voorjaar komt binnen met… bloembollen op pot!

Wat dacht je van vrolijke narcissen, blauwe druifjes, krokusjes of hyacinten, om een saai hoekje in de woonkamer of de keuken mee op te fleuren? In onze webshop kunt u uiteenlopende bloembollen bestellen. Met bollen is veel mogelijk, de indrukwekkende bollenvelden rondom ons bedrijf bewijzen dat ieder jaar weer. Welkom op de website van Gebroeders Hopman. Ook bloembollen hebben een voorkeur voor zon, halfschaduw of schaduw.


Wij zijn gevestigd aan de Noordvelderweg te Egmond Binnen. Geef ze dus de juiste plek in de tuin. Goed zichtbaar vanuit huis (in de winter zijn we niet veel buiten en genieten binnen vandaan van de tuin) of langs een veel belopen pad (bijvoorbeeld een pad naar de deur).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts