dinsdag 15 augustus 2017

Nepkaarsjes

Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Led-kaarsen koop je eenvoudig online bij bol. Kaarsen nodig om je huis gezellig te maken? HEMA heeft een ruime collectie woonaccessoires. Shop makkelijk online op hema.


Enkel kado kaartje met duiven of sterren, 5x5cm met envelopje waar u een persoonlijke tekst op kunt schrijven. Stijlverlichting op maat laten maken of een kroonluchter restaureren in Nederland doet u bij HPV Lumière Classique. In ieder geval zag ik van die nep kaarsjes hangen bij de hema.


Nepkaarsjes

Hartstikke handig hoor, als je toch een kaarsje wil branden maar de grijpgrage kindervingertjes er niet aan wil blootstellen, maar uhm nee, net niet, doe mij dan toch maar gewoon echt vuur. Maar goe binnenkort is er weer kerstdiner op school dus inslaan moeten we ze toch. Ik heb geen ervaring met nepkaarsjes , maar volgens mij heben mijn ouders hetzrlfde als je moeder, maar zij hebben het binnen, geeft inderdaad een soort kaarslicht. Kado kaartje in soorten. Uit onze collectie kerstverlichting.


Mag je geen echte kaarsen gebruiken? Dan kan je ook nepkaarsjes gebruiken. Hopelijk heb je veel plezier van je waxinelichtje, je kamer zal er vast gezelliger uit zien! Vond je dit een leuke DIY?


Nepkaarsjes

Laat ons dit weten door een reactie achter te laten. Op de taart staan nepkaarsjes (batterij). Heb je speciale wensen wat de versiering betreft, neem dan even contact op via mail. DE ONDERDELEN KUNNEN LOSGETROKKEN WORDEN. DUS GEBRUIK GEEN ECHTE KAARSEN.


DE TAART IS NIET BRANDWEREND BEHANDELD. Toch is me altijd iets bijgebleven. Mijn ouders vonden nepkaarsjes heel erg fout en kitsch, waardoor we altijd echte kaarsjes in de boom hadden en een romantische emmer water ernaast, voor het geval het mis zou gaan. Kerst met een klein budget: Zelf een kerststukje maken Ieder jaar als de dagen korter worden en het licht in de kamer eerder aangaat, wordt de innerlijke drang om het. En anders worden ze dat wel van al dat snoepgoed.


Nepkaarsjes

Maar na december begint het gedoe pas echt, want dan moet alles worden afgebroken. Tijd voor nieuwe tekeningen op de ramen, nepkaarsjes op elke tafel en slingers boven alle lokaaldeuren. En vergeet niet de kerstboom in de klas, in de aula en het liefst ook op het plein. Een kennis vertelde dat ze haar woonkamer helemaal opnieuw had moeten verven omdat de vorige bewoner graag kaarsen brandde waardoor de muren en het plafond vies waren. Veel mensen vinden kaarsen gezellig, en dat is ook wel zo.


Toch zijn kaarsen niet voor elk feestje geschikt. Voor bij de feestjes waar gedanst wordt, kan een kaars makkelijk omgestoten worden en dat is gevaarlijk! Tegenwoordig zijn er nepkaarsjes , die als ze in een houder staan, eenzelfde gezellige effect geven.


Nepkaarsjes

Robuuste houten kandelaar gemaakt uit één stuk boomstam. Geschikt voor waxinelichtjes in cup, of nepkaarsjes indien je deze op bv een kinderkamer wilt zetten. Wil je je huis een warme en natuurlijke sfeer geven, dan is deze kandelaar bij uitstek geschikt doordat je ieder seizoen een passende afbeelding kunt kiezen! Ze zijn allemaal gemaakt van papier.


Als je ze uit de verpakking haalt hoef je ze alleen maar uit te klappen. Daarna zet je het ijzeren houdertje via de bovenkant in de lampion. Het touwtje maak je aan de haak vast en ze zijn klaar om opgehangen te worden!


Je kunt er nepkaarsjes in doen zodat ze licht geven. Met knijpertjes vast te zetten in de boom. In onze jeugd zagen alle lichtsnoeren en kerstlampjes er hetzelfde uit: een groen draa met daaraan witte nepkaarsjes.


Nu was dat al een hele verbetering ten opzichte van héél vroeger, want toen hingen ze doodleuk echte kaarsen in de boom. Niet heel veilig, zeker niet als er ook nog een paar kinderen rondkropen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts