woensdag 23 augustus 2017

Kledingstijladvies

Dit wordt mijn laatste bericht van dit jaar en zo rond Kerst is het altijd een goed moment om terug te kijken. Nu ben ik niet zo goed in terugkijken, ik kijk liever. Bekijk het bord kledingstijladvies van brunvanbentum op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Kleding, Kleding stijlen en Stijltips.


Bij het Colour Me Beautiful kledingstijl advies leert u samen met mij de optimale mogelijkheden voor uw kledingmodellen kennen.

U leert welk van de CMB-stijltypen u bent en hoe u de mode naar uw hand kunt zetten. Bij een Kledingstijladvies ontvangt u een Stijlwerkboekje. Tijdens een Kledingstijladvies krijg je uitleg over het effect van kleuren, lijnen, stoffen en dessins. Je ontdekt aan de hand van de vorm van je lichaam en je gezicht de vele mogelijkheden.


Je leert je positieve kanten te versterken en je minder fraaie punten handig te verbergen. Mijn kledingstijladvies kost 1euro. Dat is inclusief een intakegesprek en een persoonlijk stijlboek.


Omdat je tijd nodig hebt om je mijn adviezen eigen te maken, krijg je de mogelijkheid om binnen maanden na jouw kledingstijladvies van jouw outfits via WhatsApp te laten checken.

Met kleur- en kledingstijladvies ontdek jij wat jou mooi staat. Imagoconsulent Anja Wierda helpt je graag! Een kledingstijladvies begint met een gesprek waarin je vragen, wensen, lijf en leefstijl centraal staan.


Met een stijladvies krijg je veel praktische inzichten in en informatie over welke kleding bij jou als persoon past. In een tijd waarin de trends en hypes elkaar snel opvolgen geeft een kledingstijladvies houvast. Kleur- en kledingstijladvies. Ben je benieuwd naar wat jou echt goed staat? Je zult met je eigen ogen zien wat kleuren met je kunnen doen en ontdekken welk kleurtype je bent.


Daarnaast kun je ook kledingadvies ontvangen, speciaal voor jouw figuur. Gebruik kledingtips en versterk met de juiste belijning jouw mooiste kant en camoufleer de mindere. Tijdens het kledingstijladvies kom je erachter welke kledingstijl jou goed staan. Ik help je graag bij het samenstellen van een variabele garderobe. Ontdek jouw persoonlijke kledingstijl!


Kledingstijl Coco Chanel zei het vroeger al: ‘Fashion changes, but style endures’. Je leert welk kleurtype je bent, je figuurtype, je lichaamsvormen en verhoudingen worden in kaart gebracht, je leert alles over jouw persoonlijke stijl en hoe je sterke punten kunt accentueren en mindere punten camoufleren. Zie ook kledingstijladvies in groepsverband.

Handig voor als u gaat winkelen en twijfelt over de juiste kleur. Kledingadvies van dé personal shopper, Suzi Vasques Dias: bespaar miskopen, tijd en moeite. Niet tevreden, geld terug garantie! Wat kost een kleur- of Kledingstijladvies eigenlijk? Uiteraard zijn er ook combinatie- en groepsmogelijkheden en er zijn ook cadeaubonnen te krijgen.


Na een kledingstijladvies kunt je direct aan de slag om je kledingkast op orde te brengen, maar je hoeft echt niet direct een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen, ook kleine veranderingen kunnen al tot grote effecten leiden. Ik kan je ook helpen met een kledingkastadvies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts