maandag 28 augustus 2017

Schaararmscherm

Een schaararmscherm is een ideale oplossing voor een terras. In veel binnensteden zijn gevels vaak niet sterk genoeg om het gewicht van een schaararmscherm te kunnen dragen. Bij deze schaararmschermen is een maximale breedte van 10. Een Metacon schaararmscherm is een maatwerkproduct. Een juiste investering om een terras te vergroten met een vrije doorloop.


Het terras kan langer en vaker gebruikt worden en geeft een open uitstraling, waar andere horecazaken gesloten lijken te zijn.

Tot windkracht en tot meter uitval. Volledig elektrisch en in elke stand open te zetten. Waterdicht en in alle kleuren verkrijgbaar. Bekijk hier onze voordelige prijzen. We maken deze schaararmschermen steeds op maat, dankzij onze eigen ingenieursafdeling en atelier.


Wij werken niet met standaarden. U krijgt van ons het schaararmscherm dat bij uw horecazaak past. En vergeet niet, een goed draaiend terras biedt u niet alleen meer ruimte, maar ook meer omzet.

Er is dan een montagehoogte benodigd van 386cm. Schaararmscherm Ook in de zonweringbranche is retro in. Er blijft hierdoor een doorloophoogte van 220cm over zodat de werkhoogte 166cm is. Maximale breedte van een schaararmscherm is 10m.


Ze kunnen worden uitgevoerd met heaters en verlichting. Je hebt een schaararmscherm met een uitval van 500cm. Zeer degelijke constructie- Uival: meter uitval- Breedte meterPrijs incl. Het is dan ook een zeer geschikte terrasoverkapping bij alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt een schaararmscherm net als een knikarmscherm ervoor dat u uw terrasruimte optimaal kunt benutten.


Horeca terras schaararmscherm , speciale zonwering voor horeca terrassen type schaararm zonnescherm als terrasoverkapping. Metacon Constructie In een eigen bedrijfshal, met een modern en geavanceerd machinepark, worden uiteenlopende producten vervaardigd uit onder andere staal, aluminium. Zeer grote maten mogelijk, vraag onze uitgebreide mogelijkheden.


Het schaararmscherm is bijzonder stabiel. Daardoor kan het ook bij uitdagendere weeromstandigheden in gebruik worden genomen. Dat maakt het schaararmscherm zeer populair onder horeca-uitbaters, zeker in combinatie met de vrije doorloopmogelijkheid. De oplossing voor horecazaken met grote terrasafmetingen.


De schaararmen bestaan uit platte. Type MET-6en MET-4met respectievelijk de maximale afmetingen 10.

Upgrade uw terras met een harmonicascherm tot wel meter voor een fijne beschutte plek en extra reclame. Promat maakt speciaal voor u alles op maat. Info over schaararm zonwering. Resultaten van zoekmachines!


Op zoek naar een degelijk zonnescherm voor uw horeca onderneming? Kroepoekfabriek Vlaardingen, is het muziekpodium van Vlaardingen. Gelegen direct aan de Wilhelminahaven in Vlaardingen, naast de locatie waar vroeger het Packhuijs zat. Renske Verbeek, heeft een prachtige nieuwe locatie neergezet.


Ambiance Zonwering Westland heeft boven de ingang een schaararmscherm gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts