donderdag 24 augustus 2017

Leeftijdscanner

Specialistisch advies nodig? Bekijk ons grote assortiment scanners van vele merken. Topkwaliteit - De Beste Kwaliteit voor de Allerbeste Prijs. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. De ID-document- en leeftijdscanner biedt de mogelijkheid snel en gemakkelijk te controleren of de persoon oud genoeg is voor het kopen van alcohol en tabak.


Simpelweg het ID-bewijs, rijbewijs of paspoort door de scanner halen en de indicator aflezen.

ROOD: jonger dan jaar GROEN: jaar of ouder. Database met echtheidskenmerken voor het identificeren en controleren van geldige rijbewijzen en ID-bewijzen afkomstig uit Nederland. Door de geavanceerde half-page uitleestechniek en de specifieke IDReaders algoritmes, leest de AVD-5binnen- en buitenlandse ID kaarten, Paspoorten én het Nederlandse plastic Rijbewijs. Met deze tool kan je een simulatie maken van de personeelsverdeling in je bedrijf de komende tot jaar. Agebuddy is your little helper for all your agechecking needs.


More information will be added. De AVD-5kan zodoende bevestigd worden aan kassameubels, monitoren. Maar kan ook worden ingebouwd in bijvoorbeeld kiosks en informatie zuilen.

Er moet meer begrip komen voor kassamedewerkers die bij de verplichte leeftijdscheck om een ID vragen, dat vindt de belangenvereniging voor tankstations in. Merlin ontwerpt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt oplossingen voor het betalen met contant geld. Age scanner is a fun and free prank fingerprint scanner app that tries to determine how old you are based on your thumb print scan!


Simply place your finger or your. Zodra de persoon aan de door u. Deze drie scanners hebben elk een eigen onderdeel. Onder deze drie scanners heb je nog meer scanners, die nog meer gespecificeerd zijn. Deze scanner voert rijbewijscontrole uit en identificeren en controleren ID-bewijzen. Leeftijdscanner – de Self Service Terminals.


Door gebruik te maken van de door ons ontwikkelde OCR en RFID engines in combinatie met een snelle en gebruiksvriendelijke gebruikers interface kan men snel en eenvoudig de leeftijd controleren met de mobiele telefoon. Scanner moet jeugd uit coffeeshops weren. C-DEVICE data technologie, ID security en Smart Home Living huisautomatisering.


Paspoortscanners voor het scannen en direct inlezen van de gegevens. Een nieuwe tool van Microsoft doet met behulp van complexe algoritmes een poging om de leeftijd van personen te schatten op basis van een foto. Maak een keuze uit winkels, merken, kleuren en materialen om jouw IDreaders.


Om het onze barvrijwilligers makkelijker te maken gaan we vanaf november werken met een leeftijd-scanner. Op deze manier kunnen we eenvoudig voorkomen dat we toch alcohol verkopen aan minderjarigen.

Daarbij is ons assortiment in de kantine onlangs ook uitgebreid met Heineken 0. Medewerkers kunnen het ID-bewijs van de klant eenvoudig in de scanner plaatsen en krijgen direct door middel van en lampje en geluid een signaal of deze klant aan uw leeftijdsgrens voldoet. Gebruik een leeftijdscanner. Vergoed opleidingen voor je vrijwilligers. Verzorg deze mensen goe hapje en drankje. Zorg voor een duidelijke aanduiding waar ze.


Minderjarigen kunnen in supermarkten en slijterijen vaak gemakkelijk drank kopen, omdat winkeliers de Drank- en Horecawet niet naleven. Een zogenaamde Ageviewer kan dat tegengaan. Afgelopen weekend onderzocht de GW-vakgroep Technische en Professionele Communicatie (TPC) deze leeftijdscanner. Ben je op zoek naar een eID kaartlezer, dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Wij beschikken over een ruime voorraad eID kaartlezers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts