maandag 21 augustus 2017

Waterdichte kussenhoes

Waterdichte kussenhoes

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Kussenhoezen op maat gemaakt! Waterdichte kussensloop kopen. Een waterdichte kussensloop kopen en er daarmee voor zorgen dat je lekker hygiënisch kunt slapen?


Wij hebben de kussenslopen die waterdicht zijn voor je op voorraad. In de diverse afmetingen, in wit en een aantal mooie kleuren. Een waterdicht kussensloop beschermt uw hoofdkussen langdurig tegen de schadelijke gevolgen van vochtverlies gedurende de nacht. Of het nu gaat om zweten, incontinentie of het morsen van een kop thee in be uw hoofdkussen is met het gebruik van dit waterdichte molton kussensloop langdurig beschermt tegen het doorlekken van vocht. Dit waterdicht kussen is een professioneel incontinentiekussen en is voorzien van een hoofdkussen-beschermer met rits en voorkomt dat het kussen nat wordt als gevolg van incontinentie , bedplassen , speekselvloed , zweten of bloeden.


De waterdichte kussen-beschermer zorgt ervoor dat uw kussen schoon en fris blijft. De hoezen zijn niet alleen waterdicht , maar ook gegarandeerd resistent tegen invloeden van dauw, transpiratie, rot en het weer. Sneldrogend en ademend Onze kussens, ideaal voor buiten gebruik, bestaan uit olefin-vezels die zich kenmerken door hun uitstekende weerstand tegen vocht en chemicaliën.


Met deze waterdichte tuinkist van Relaxwonen kun u niet alleen al uw kussens kwijt, maar ook uw tuingereedschap of speelgoed. De onderkant heeft een speciale PU coating waardoor de kussenbeschermer ademend en waterdicht is. De bovenkant is gemaakt van 1 katoenen badstof waardoor deze zacht en comfortabel aanvoelt. Deze kussenbeschermer is kookvast, waterdicht , ademend.


De goedkoopste in Nederland! Zo zijn onze kunststoffen 1 waterdicht. Vergelijk voor de laagste prijs. Kunststoffen voorzien wij aan de onderkant van ventilerende stof zodat het kussen kan ademen.


Waterdichte kussenhoes

Ventilerende stof zorgt ervoor dat je niet op een ballon zit en is tevens een antislip laag. Ontworpen om je hoofd fris, droog en comfortabel te houden, en om de levensduur van uw kussens te verlengen. Jouw ideale kussensloop vind je in onze uitgebreide collectie kussenslopen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, stijlen en maten. Wij adviseren dit ter behoud van Uw kussens, omdat deze nooit geheel waterdicht zijn, denk aan de rits en de stiksels.


Kom bij ons langs of bestel je kussens online! De hoes maken we van een nette waterdichte stof. Dit betekent dat de kussens ook in een wat vochtige schuur kunnen blijven liggen, al vinden ze het lekker binnen natuurlijk altijd ietsje fijner! Er kan nl altijd via naden en ritsen water in de hoes lopen. Op zoek naar een Losse kussenhoezen voor je hond?


Ruim aanbod ☑ voldoende voorraad ☑ Vandaag besteld morgen in huis. Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Voor meer info, klik hier om naar kwaliteit te gaan.


Heeft u afwijkende maten, of twijfel u? In ons ruime assortiment vind je luxe sierkussens en kussenhoezen in diverse stijlen, maten en kleuren, zoals groen, blauw en rood. Let op: wil je een opbergbox buiten plaatsen? Kies dan altijd voor een waterdichte opbergbox. De inhoud van een niet- waterdichte opbergbox kan vochtig worden en weersvlekken in de tuinkussens veroorzaken.


Waterdichte kussenhoes

Lees tip voor meer informatie over waterdichte en spatwaterdichte opbergboxen. In deel van dit DIY, heb ik stap voor stap laten zien hoe je de binnenkussens maakt voor een nieuwe loungekussenset voor je tuinset. Voor het tweede deel van gaan we de stappen doorlopen om zelf de kussenhoezen te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts