maandag 4 juli 2016

Sikkens alphacryl

De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Sikkens Alphacryl voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Sikkens alphacryl

Pure Mat SF nu voordelig bij VerfonlineXL. Alle varianten AlphacrylMuurverf op Voorraad. Bekijk ons assortiment en Bestel! Watergedragen plafondverf, met lange open tij voor binnen.


Ideaal voor plafonds (van beton) die voorzien zijn van een spuitpleister (Spack). Afwerken met twee lagen Alphacryl Morpha. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies.


Sikkens alphacryl

De ideale verf voor gladde wanden en plafonds. Het is een zeer sterke, isolerende en goed dekkende matte muurverf. Door de lange open tijd krijg je geen strepen, omdat de verf minder snel droogt. De verf heeft een lange opentijd ens is hierdoor zeer geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Verspuitbare, matte, schrobvaste, muur- en plafondverf voor binnen.


Kenmerkt zich door het perfect gladde eindresultaat. Het rendement op een glad plafond is 10mper liter. Op een spackplafond zat dit ongeveer 3-5mper liter zijn. Op zoek naar AlphacrylMuurverf? Het is de perfecte voorstrijk voor binnenmuurverf.


Sikkens alphacryl

Je kunt rekenen op een uitstekende hechting en een goede dekking, als twee belangrijkste eigenschappen als je zoekt naar een voorstrijk. De combinatie van het bindmiddel met de lange open tijd zorgt voor een perfecte vloei. Dit leidt tot een streeploos en glad eindresultaat. De Alphacryl Primer SF heeft een uitstekende dekking en een goed isolerend vermogen. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Hierdoor is de verf uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Laisser sécher pendant heures. Terminer avec une couche d’ ALPHACRYL PURE PLAFOND Remarques: Certains fonds nécessitent d’être isolés pour éviter les risques d’embus, les risques de saignement ou de formation des taches. Bestel deze muurverf NU met hoge korting bij Verf4all. Hiermee behaal je een egaal en streeploos eindresultaat. Op de vierde plaats eindige Sigma Sigmatex Superlatex Matt.


Tips van de consumentenbond. Naast de test geeft de bond de consument ook graag nog wat kooptips mee. Alphacryl Plafondverf is zeer geschikt voor sterk zuigende (spack)plafonds.


Sikkens alphacryl

Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts