dinsdag 26 juli 2016

Design on stock amra

Design on stock amra

Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Bekijk Hotel Amara en boek voordelig op TUI. Onbezorgd genieten met TUI! Eetkamerstoelen al vanaf € 200.


Vergelijk en bestel via Beslist. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. De Amra beschikt over een viertal poten gemaakt van geborsteld RVS. Poten zijn ook leverbaar in lak Dark.


Als extra optie is de stoel ook leverbaar met wielen. Deze stoel is ontworpen door Gerard van den Berg, die zorgt voor een nonchalante uitstraling. De design on stock Amra stoel is een ontwerp van Nederlands topdesigner Gerard van de Berg.


Design on stock amra

Het ontwerp van de stoel is gebasseerd op de Atum stoel. In zijn creaties probeert hij de enkelvoudige en pure vormen vast te houden, uiteraard in combinatie met deskundig vakmanschap. Design on Stock Amra stoel.


Duidelijk zichtbaar in deze eigentijdse eetkamerstoel Amra met de nonchalante uitstraling. Leverbaar in diverse uitvoeringen. Amra heeft een nonchalante uitstraling en een flexibele rug die zich aanpast aan uw zithouding.


Bij Amra ziet u de belijningen, rondingen en verhoudingen van de tempelpilaren terug waarop dit model is geïnspireerd. De belijning van de twee modellen is hetzelfde, maar bij de Amra zijn de RVS pootjes zichtbaar. Hierdoor is het een open stoeltje met een ruimtelijk effect. Zoals je van Gerard van den Berg gewend bent heeft ook deze eetkamerstoel van zijn hand een nonchalante en zeer comfortabele uitstraling.


Inspiratie voor het model is opgedaan aan de belijningen, rondingen en verhoudingen van tempelpilaren. Altijd de grootste selectie. Trading Platforms Online: Descubre Más - Millones de Usuarios.


Design on stock amra

Encuentra Trading Inversiones y la última información aquí! Amra is ontworpen door Gerard van den Berg. Karakteristiek voor deze stoel zijn de fijne belijning en de poten van geborsteld RVS. Wij willen graag dat meer mensen genieten van mooie designmeubels.


Gratis bezorging NLBE. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Het is tijd om uw interieur te voorzien van eetkamerstoelen die tot in detail aansluiten bij het beeld dat u voor ogen heeft.


Design on stock amra

Armstoel Amra garandeert momenten van ontspannen genieten in stijl. Het model is geïnspireerd op de belijningen, rondingen en verhoudingen van tempelpilaren. Beschikbaar in de stofsoort Senna 4Grey met een RVS frame met wielen.


Showroommodel) Deze itema zijn op aanvraag te bezichtigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts