donderdag 28 juli 2016

Workshop kleur en stijl

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Workshops Kleuradvies, vanaf €5- p. Je voorkeuren en uiterlijke kenmerken komen aan bod. Ik heb ervaren dat workshops gezellig en leerzaam zijn doordat je met elkaar mee kunt kijken.


Vind je het leuk om samen aan de slag te gaan en uit te vinden wat het beste bij jou en anderen past? Ben je op zoek naar kledingtips en uitleg waarom kleding bij de één goed staat en bij de ander niet?

Bij deze workshop gaan we kijken naar de lichaamsvormen. Hoe kun je nu het beste jouw positieve kanten benadrukken en de minder mooie delen camoufleren. Natuurlijk heeft ook iedereen zijn eigen persoonlijke stijl , hoe verwerk je die in je garderobe zodat je bijv.


Kleur en Stijl ’ Miskopen voorkomen en de juiste kleding kopen of maken is vele malen makkelijker als je weet welke stijl en welke kleuren jou het beste tot zijn recht laten komen. Aan het eind van de workshop ben je je dan ook bewuster van welke stijl en kleuren dit zijn. Hoe organiseer ik een workshop kleur en stijl ? Deze training omvat marketing tips met veel algemene informatie die jou een hele stap vooruit helpen.


Uw eigen kleur haar, ogen en huid zijn hierbij bepalend. Met behulp van gekleurde doeken bepalen we uw kleurtype.

U ziet meteen dat goede kleuren uw natuurlijke uitstraling onderstrepen en versterken. Het tegenovergestelde ziet u ook: verkeerde kleuren maken hard en vermoeid en kunnen u er zelfs ouder doen uitzien. Wil jij samen met je vrienden, familie of collega’s ontdekken wat jullie het beste staat? Ik zorg voor een leerzame en gezellige middag!


Waar bestaat het pakket uit? Kleur - stijl en imageconsult workshops in spelvorm. Er zijn twee nieuwe spelvormen ontwikkeld: het Kleur en Stijl spel waarmee je met je groep aan het werk gaat met: kijken en vergelijken van kleurschema’s (echte lapjes stof) en stijltypes en lichaamsvormen.


Op deze site vind je vaak afbeelding van materialen van het Kleur en Stijpspel. De ‘ Stijl en kleur ’ workshops zijn bedoeld voor winkels, bedrijven, verenigingen, scholen, serviceclubs… Ideaal wanneer u speelt met het idee om iets origineel te organiseren voor uw personeel, leerlingen, leden of collega’s. Verras hen op een manier die zal resulteren in positieve uitstraling. Heb je regelmatig miskopen, een kast vol kleding en toch niet weten wat je aan moet trekken, wordt je hier ook zo moe van? De workshop bestaat uit avonden.


Dan is deze workshop “ stijl ” de oplossing. Met vele tips en kledingadvies. Vinden jullie het leuk om samen aan de slag te gaan en uit te vinden wat bij iedereen past én waarom? Leren over wie je bent, wat je wilt uitstralen en hoe je dit gaat doen. Dit alles met kleur en stijl als leidraad!


Tijdens een workshop van Mooi! De make-up van Estique is niet alleen mooi en gemakkelijk aan te brengen door het hoge pigment gehalte, maar werkt ook nog eens huidverzorgen dankzij de voedende bestanddelen.

Deze workshop bestaat uit een kleurenanalyse voor de beste kleuren van je kleding. Tevens gaan we kijken naar de betekenis van kleuren en welke uitstraling ze hebben. We maken een moodboard om je stijl te ontdekken en het is altijd leuk om een topper en een flopper mee te nemen. Als een workshop niet in de omgeving van Eerbeek wordt gehouden, wordt cent per kilometer berekend. Tip: Een workshop kan ook gecombineerd worden met een high tea bij een koffie- en theehuis in de landelijke omgeving van Eerbeek.


Je kunt ook individueel of met een vriendin deelnemen aan de open- workshops die we op bepaalde data organiseren in de Helmon Waalre of Eindhoven. Duur: uur Prijs: Euro p. U wenst een andere uitstraling, maar u weet niet waar te beginnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts