woensdag 13 juli 2016

Vacature interieurontwerper

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Nederland en in het buitenland.


Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan.

Beste werkgevers in Rotterdam. Uw functiebeschrijving is het eerste contactpunt tussen uw bedrijf en uw nieuwe contract. Met miljoenen mensen die elke maand op Indeed zoeken naar vacatures , kan een goede functieomschrijving u helpen de meest gekwalificeerde kandidaten naar uw open positie te trekken. Mulderblauw zoekt een interieurontwerper Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat een grote variatie interieurprojecten waarin ontwerpkwaliteit en hospitality een belangrijke plaats innemen. Je zal in de functie van interieurontwerper ontwerpen voor diverse opdrachtgevers, maar altijd met de gebruiker als uitgangspunt.


WAKKERARCHITECTEN ZOEKT EEN ENTHOUSIASTE BOUWKUNDIG TEKENAAR. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. Interieur ontwerper vacatures.

LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Gezellig team en flexibele werktijden. Ben jij sociaal, positief en servicegericht?


Toe aan een nieuwe baan in de techniek? Online zoeken naar vacatures , banen en werk als interieurontwerper. Bij ons vind je alle interieurontwerper vacatures. Bekijk de vacatures en solliciteer direct!


We gaan ervan uit dat je verschillende werkzaamheden verricht. BiermanHenket BiermanHenket heeft een volwaardige interieurstudio. Een team van interieurarchitecten ontwerpt interieurs en inrichtingselementen voor nieuwe en bestaande gebouwen: van een complete herinrichting (op basis van de principes van Het Nieuwe Werken) tot het interieur van een publieksgebouw of een woning. Heb je een passie voor design en werk je graag in een commerciële omgeving? Ben je creatief, leergierig en laat je je niet gauw van de wijs brengen?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Uw vacature niet gevonden?


In het verleden zijn vacatures ingevuld van interieurontwerper noord-holland. Beoordeelde locaties en deed aanbevelingen.

Maakte schetsen en kostenramingen. Hielp klanten met het uitkiezen van complete meubels, materialen en stoffen. Taken en verantwoordelijkheden.


Ter uitbreiding van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en commerciële. Je hebt een passie voor interieur, voelt je thuis in een klein team en kunt zelfstandig werken. Je werkt hands-on en hebt geen tot 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts