woensdag 6 juli 2016

Pollengaas

Verminder uw Allergische Klachten bij Pollen. Bestel alle producten met Korting. Dit unieke, dubbel medisch gecertificeerde pollengaas houdt 1 van de graspollen tegen en tegen ambrosia, berken en brandnetels. Bij ESVO kunt Poll-Tex aanschaffen per 10cm lengte.


Huisstofmijtdichte Matrashoezen.

Wij leveren Poll-Tex pollengaas in breedtes van 120cm en 160cm. Vanaf € 1per strekkende meter. Wat is pollenwerend gaas en hoe werkt het? Deze vraag wordt ons uiteraard regelmatig gesteld.


Een aantal soorten horren kan worden voorzien van pollenwerend gaas, ook wel pollengaas genoemd. Het kan uitstekend werken voor mensen met hooikoorts, maar er zijn wel enkele aandachtspunten. Waar moet je op letten als je graag een hor met pollengaas wil?

Zoals we al aangaven, moet je wel op een paar dingen letten als je geïnteresseerd bent in een hor met pollenwerend gaas: Niet in elke hor is het mogelijk om pollenwerend gaas te zetten. Het is enkel mogelijk om dit gaas in vaste horren te zetten, zoals inzethorren. Anti pollengaas is een speciaal soort gaas (glasfiber-pvc) wat niet alleen alle ongedierte buiten houdt (zeer fijnmagzig!), maar ook pollen weert. Het betreft hier gaas van het merk Poltex, wat gemaakt wordt door Van Heek. Het is ideaal gaas voor mensen die last hebben van hooikoorts en pollenallergie.


Het is het enige pollengaas met twee medische certificaten. Wat ook leuk is, het is ook als luchtfilter bruikbaar. De prijs was de helft van normaal.


Vervolgens heb ik mijn eigen pollenhor gemaakt, wat ook weer veel goedkoper was omdat ik het frame bij de Gamma had gekocht. Hooikoorts komt voor bij tot van alle Nederlanders en Belgen, en zo’n van de Westerse bevolking. Horgaas is geschikt voor veel raamtypen.


Het klittenband is op maat te knippen, dus is het ook geschikt voor ramen met afwijkende maten en vormen. Maar als je toch wilt genieten van het lekkere weer of je huis wilt ventileren wordt je alsnog blootgesteld aan pollen en zaden. Wij hebben hiervoor de oplossing.


Een raamhor of hordeur met speciaal pollengaas.

Na een ontwikkelingsfase van meer dan jaar is het gelukt om drie verschillende eigenschappen aan een horrengaas product toe te voegen. Door het aanbrengen van een. Het anti pollengaas van Howitec Netting is gemaakt van licht en transparant materiaal dat uitermate geschikt is voor het tegenhouden van de pollen. Zo zorg je snel een eenvoudig voor een klachten- en allergievrije tijd in je woning. Dit gaas is een extreem fijnmazig glasvezelgaas dat pollen en het fijnste stuifmeel tegenhoudt.


De zon in combinatie met de wind zorgen er voor dat de pollen de door lucht worden geslingerd en dat hooikoortsklachten optreden. Heb je last van rondvliegende pollen? Maak met behulp van de configurator een anti pollen hor.


Deze horren zijn geschikt tegen pollen vanwege het extra fijne pollengaas. Wij zijn enkele jaren geleden gestart en hebben sindsdien de focus en de juiste kennis in huis om u het beste soort aan rollen horgaas te kunnen bieden. Bij ons kunt u terecht voor diverse professionele soorten aan horgaas.


Denk aan petscreen, anti pollengaas , panoramagaas, aluminium gaas en zelfs rvs horgaas van de hoogste kwaliteit. Praxis verkoopt horren met vaste afmetingen maar je kunt ook horren kopen die je zelf op maat kunt maken. Het is belangrijk dat de hor het raam of de deur goed afsluit. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin.


Bezoek de GAMMA bouwmarkt of bestel hier online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts