maandag 11 juli 2016

Vacature decoratie

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.


Decoratie vacatures beschikbaar op Indeed. Overige vacatures : Voor ondersteuning van onze afdelingen in drukkere periodes zoeken wij oproepkrachten en freelancers die ons team graag komen versterken.

Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Beste werkgevers in Amsterdam. Altijd een restaurant bij jou in de buurt.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Toe aan een nieuwe baan in de techniek? Voor ons professionele signbedrijf zijn we met spoed op zoek naar een. Als specialist decoratie en restauratie werk je bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in restauratiewerkzaamheden of bij schildersbedrijven.


Vacatures Stage decoratie.

Werken bij Deleukstetaartenshop. Ben jij creatief en zoek je werk in decoratie in de regio Doetinchem en Winterswijk? Solliciteer je dan meteen?


Er worden dagelijks nieuwe carrièremogelijkheden voor decoratie toegevoegd op SimplyHired. Vind zonder stress een nieuwe baan als decoratie op SimplyHired. Vind de beste selectie vacatures decoratie fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit vacatures decoratie voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Een nieuwe baan met leuk werk. België en in het buitenland. Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van specialist interieur en decoratie. Over ons MBOjobmatch is een bemiddelaar gespecialiseerd in het plaatsen van geschikte kandidaten.


Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar vast of tijdelijk personeel, stagiaires, BBL- studenten of vakantiewerkers. Op zoek naar een uitdagende baan in Gelderland of werk in de Achterhoek? Je staat in voor een optimale dienstverlening naar de klant. Tijdens de dag zorg je er ook voor dat de winkel op orde blijft. Je helpt met het monteren van de toonzaalmodellen.


Voor een winkel in Gullegem zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker om te werken op de afdeling decoratie en huishoud. Ben je op zoek naar een leuke baan bij Riverdale? Heb je vragen over werken bij Riverdale?


Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop van het assortiment BBQ's, tuinmeubelen en decoratie.

Je straalt passie uit naar de klant en informeert hen op een duidelijke en oprechte manier. Bekijk hieronder onze vacatures. Voor elke gelegenheid en voor elk jaargetijde een zeer uitgebreide keuze, zodat u altijd een uitgebalanceerd assortiment naar uw smaak kunt samenstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts