vrijdag 22 juli 2016

Horizontale slowjuicer

Specialistisch advies nodig? Shop direct slowjuicers online. Beslist de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel Slowjuicer bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 435.

De verticale slowjuicer neemt minder ruimte in op het aanrecht, vergelijkbaar met een keuken- of koffiemachine. Horizontale slowjuicer waren in eerste instantie alleen met de hand aan te draaien. Veelzijdig – ijs, notenpasta, pesto of sorbetijs, deze slowjuicer kan het allemaal maken. Door een beetje water in de vulopening te gieten terwijl de slowjuicer draait spoelt het maalhuis alvast schoon.


Door dit 2-keer te herhalen spoelen de stugge vezels alvast los en hoeft u minder stevig te borstelen. Wanneer je veel groene sappen met bladgroenten of graag tarwegras- en gember shots drinkt is de Rhino een ideale slowjuicer. Met de horizontale techniek en het lage toerental krijgt u zeer gemakkelijk een hoge kwaliteit sap. De slowjuicer is geschikt voor alle soorten groenten en fruit.


Ook groenten zoals tomaat, radijs, paprika, bleekselderij en kool zijn eenvoudig te persen.

Ook is de horizontale slowjuicer geschikt voor het maken van tarwegrassap. Ga je een juicer kopen dan kun je kiezen uit een horizontale of verticale juicer. Of je een horizontale of verticale slowjuicer wilt is eigenlijk een kwestie van smaak. Er zitten niet enorm grote verschillen tussen de twee maar wel een paar kleine.


In geval van een horizontale slowjuicer zul je de producten vaak met de stamper erdoor moeten drukken. Echter, wanneer je dagelijks tarwegras wilt persen, raden wij je een horizontale slowjuicer aan. Tegenwoordig zijn er veel verschillende merken slowjuicers. Een horizontale slowjuicer of een verticale slowjuicer.


Bij een slowjuicer wordt onderscheid gemaakt tussen een verticale slowjuicer en een horizontale slowjuicer. Het grote verschil tussen beide is de vorm van de machine en de stand van de persschroef (soms ook wel wormwiel genoemd). Aandrukken: Bij de horizontale slowjuicer gebruik je een tamper om de groente en het fruit aan te drukken. Dit hoeft bij de verticale slowjuicer niet, alles zakt naar beneden en wordt vanzelf verwerkt.


Tarwegras: Er zijn niet veel verticale slowjuicers die tarwegras kunnen verwerken. Geef je huis wat fonQ met een Hurom DU Horizontale Slowjuicer Op afspraak bezorgd! Help anderen en geef jouw mening over dit product. Probeer uw slowjuicer uit!


Kom zaterdag langs op onze demonstratiedag en krijg korting! We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Byzoo Horizontale Slowjuicer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts