vrijdag 29 juli 2016

Rolluik raam

Goedkope A-kwaliteit rolluiken 1 op maat gemaakt. Solano Wonen is dé grootste specialist in maatwerk rolluiken in Nederland en Belgie. Wij bieden rolluiken met hoge kortingen aan van de topmerken Alutech, Heroal en Verano.


Bestel heel eenvoudig online, kom langs in onze grote showroom of maakt gebruik van onze meet- en montageservice. De meest bekende vorm van zonwering zijn de rolluiken.

Een rolluik laten plaatsen brengt erg veel voordelen met zich mee. Dan zijn voorzetrolluiken wat je zoekt. Deze rolluiken worden boven het raam of op het raamkozijn gemonteerd. Hierdoor kan je elk bestaand raam met dit type rolluik uitrusten.


Rolluiken plaatsen op bestaande ramen. Ontdek de pvc raam met rolluik van Aluprof aan topkwaliteit! Een kwalitatief pvc raam met rolluik , biedt met andere woorden dezelfde voordelen als een op maat ontworpen raam.


Voor een paar honderd euro koop je tegenwoordig al een rolluik voor een middelgroot raam van meter bij meter.

Ook voor een kleiner raam is dat mogelijk, in dat geval kan je al voor iets meer dan honderd euro klaar zijn. Door de rolluiken ‘s avonds en ‘s nachts gesloten te houden profiteren uw ramen van een extra laag isolatie. De warmte blijft op deze manier beter in huis, waardoor u de verwarming een graadje lager kunt draaien én profiteert van lagere stookkosten. Een gesloten rolluik kan het warmteverlies van uw raam verminderen met wel. Het rolluik gaat automatisch dicht wanneer iemand te lang voor het raam of de deur blijft staan, goed tegen inbrekers.


Tot slot, zoals beloof bespaartips om zoveel mogelijk van de rolluik prijs af te snoepen, zonder in te leveren op kwaliteit. Inbouwrolluiken worden vaak toegepast bij nieuwbouw of tegelijk met de renovatie van uw ramen. Deze inbouwrolluiken worden weggewerkt boven het raam. Op deze manier kunt u netjes de geleiders en de omkasting van de inbouw rolluiken wegwerken.


De inbouwrolluiken worden vast gemonteerd op uw raam met ankers. Het Alutech ARrolluik is verkrijgbaar in een rechte en ronde omkasting en is leverbaar in verschillende standaard RAL kleuren. Let erop dat u enkel uw rolluik in de dag kunt monteren bij ramen of deuren die naar binnen opengaan.


Zoek je rolluiken voor je bestaande ramen zonder al te veel ingrijpende werken? De kast van het rolluik komt voor het raam of voor de deur te hangen. Bij deuren maakt dit de hoogte van de doorloop dus kleiner. Wilt u uw rolluik in de dag monteren, meet dan allereerst wat de breedtemaat moet zijn van uw rolluik.


Met een rolluik voor je ramen kun jij niet alleen lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is.

Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen en je woning koel blijft. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter. Vervolgens ga je jouw rolluik samenstellen naar smaak. We vragen in de overige stappen de bedieningszijde, gewenste geleiders, omkasting vorm, omkasting kleur en lamelkleur van je rolluik. Wanneer je jouw rolluik samen hebt gestel krijg je een overzichtspagina met de keuze die je gemaakt hebt.


Factoren als het merk, de afmetingen, bediening en kleur bepalen de rolluiken prijzen. Met één druk op de knop kunt u de rolluiken openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u de rolluiken ook handmatig openen en sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts