donderdag 7 juli 2016

Mavanti lijsten

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Vakmanschap, kwaliteit, kennis en ervaring staan aan de basis van elk Mavanti -product.


Mavanti lijsten

Dat ziet u terug in de uiterst precieze maatvoering, perfecte aansluiting van de hoeken, duurzaamheid en uitstraling. Met lijsten van Mavanti biedt u uw klanten iets extra’s, voor een tijdloze decoratie in elk interieur. Groothandel in wissellijsten, baklijsten en toebehoren. Mavanti is een lijstenmakerij die mooie betaalbare lijsten produceert.


Wij hebben ze in ons assortiment. Zie hier onze Mavanti lijsten en producten. Wij leveren het volledige assortiment. Of vraag een offerte aan via het button rechts.


Model M1is een aluminium wissellijst. Deze wissellijst met een luxe uitstraling heeft een profiel van mm dik en een klein facetrandje. Hier kunt u elke gewenste lijst op maat invoeren tot maximale maat: x 100. Mooie blank houten abachi wissellijsten.


Al meer dan dertig jaar vormen lijsten van Mavanti de finishing touch voor elke dierbare foto of fraai kunstwerk aan de muur. Maatwerk, klasse en kwaliteit zijn de kenmerken van elke Mavanti - lijst. In deze video wordt getoond hoe je een afbeelding in een wissellijst van Mavanti. Een afbeelding inlijsten in een wissellijst. De kern van het bedrijf is altijd het produceren van wissellijsten geweest, maar in de loop der jaren zijn daar ook veel andere werkzaamheden bijgekomen, zoals het inlijsten van decoratieve kunst, het verzorgen van deze prints, het produceren van ophangsystemen voor deze lijsten en het verzorgen van reclamemateriaal, zoals reclameborden en.


Mavanti lijsten

Op zoek naar de hoogste kwaliteit voor uw fotolijsten en accessoires? Walther en DeKnudtframes, Henzo, GB lijsten , Mavanti en Ringfoto. Altijd de maximale kwaliteit voor een vriendelijke prijs!


De diversiteit van onze ontworpen lijsten maakt het mogelijk alle populaire interieur stijlen en individuele persoonlijke stijlen te combineren. Larson-Juhl staaflijsten zijn ontworpen om lang mee te gaan, zowel in hun kwaliteit als in design. Wij ontwerpen onze producten om te voldoen aan de huidige trends zonder dat het over de top is.


Zo zijn er diverse aluminium wissellijsten in kleuren als zilver, zwart, goud en rood. Naast dit type wissellijst bieden wij ook houten wissellijsten aan. Deze lijsten hebben een natuurlijke look en vallen daardoor op. Verder zijn er nog de randloze wissellijsten, die de nadruk leggen op de inhoud van de lijst. Producent van baklijsten - kliklijsten - wissellijsten - houten lijsten - aluminium lijsten.


Mat Zilver mm brede aluminium wissellijst v. FLOAT glas mm dik (gewassen en geslepen), MDF achterwand mm dik v. In onze collectie hebben we lijsten van o. Veel lijsten hebben wij standaard in huis, maar mocht u een op maat gemaakte lijst bestellen, hebben deze een leveringstijd van ongeveer een week. Tevens kan de lijst geleverd worden zonder glas, met ontspiegeld glas of perspex. Dat maakt het mogelijk om uw wissellijst in de lengte en de breedte op te hangen.


Iedere lijst is voorzien van beschermhoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts