maandag 25 juli 2016

Gelaagd glas op maat

De groothandelsprijs die wij rekenen is zeer voordelig. Bespaar op de bezorgkosten. Gratis afhalen bij onze locaties! Zeer scherpe Groothandel prijzen. Alles voor het plaatsen van glas.

Kit, glaslatjes en celband. Groot assortiment gelaagd glas op maat. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Zoek naar gelaagd glas op de nieuwe KensaQ.


Dit type glas is beschikbaar in uiteenlopende samenstellingen, van 33. Enkel gelaagd glas op maat bestellen is eenvoudig: volg het drie stappen proces en klik jouw gewenste product bij elkaar.

Levertijd: vanaf werkdagen. In het lichtblauwe vak kunt u uw glassoort kiezen en de maatvoering ingeven. Heeft u twijfel over welke samenstelling, neem dan conatct met ons op. Gehard gelaagd glas bestellen in drie stappen.


In slechts drie stappen bestel je veiligheidsglas. De kans op verwonding wordt hierdoor beperkt. Net als bij het voorruit van een auto. In onze werkplaats maken wij gelaagd enkel glas exact op maat.


Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ieder type gelaagd glas te fabriceren en kwaliteit te garanderen. Ook maatwerk gelaagd glas kan je bij ons bestellen. Elke dikte en soort is geschikt voor een andere toepassing. Bij glasbreuk zal het glas aan de folie blijven hangen.


Doe een offerteaanvraag en ontvang op korte termijn vrijblijvend een offerte op maat uit uw regio. Gelaagd glas valt onder de groep veiligheidsglas. In deze categorie vindt u soorten gelaagd glas die wij kunnen leveren.


Bij ons heeft u de keuze uit gelaagd helder glas en gelaagd mat glas.

Bij gelaagd glas worden twee of meer glasplaten verkleefd met een plastic folie. Ieder type veiligheidsglas, soort en dikte heeft een andere prijs. Zo is extra helder of matglas iets prijziger dan helder glas en is gelaagd glas weer voordeliger dan gehard- gelaagd glas.


De prijs van het losse glas is gebaseerd op een vierkante meter prijs en wordt automatisch voor u berekend wanneer de gewenste afmetingen worden ingevuld. Zodra uw bestelling door ons is ontvangen, wordt deze zo snel mogelijk in behandeling genomen. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Wij helpen u graag met het vinden van een glaszetter die op maat gemaakt gelaagd veiligheidsglas levert. De eerste twee getallen staan voor de glasdiktes van beide ruiten.


Het laatste getal staat voor het aantal lagen folie die tussen de twee ruiten verwerkt zit. Qualiglas Van De Velde biedt u gelaagd glas aan dat op de gewenste maat (dikte, type glas en prijs) kan worden aangeleverd. Op onze website kunt u iedere soort glas geheel op maat en naar wens bestellen.


Wij leveren uw glas zodat u dit daarna met, maar ook zonder, onze hulp kunt zetten. Ook bieden wij dezelfde service als die u gewend bent van Glashandel Sloos. Tevens geluidswerend en inbraakwerend. Eventueel is het ook mogelijk om uw bestelling bij van onze afhaalpunten af te halen. Met uitzondering van de waddeneilanden.


Zijn er vragen of onduidelijkheden over het gelaagd glas op maat ? Het gehard gelaagd glas biedt in meerdere opzichten dan ook extra veiligheid. De beglazing kan op alle plekken worden toegepast, waarin het niet wenselijk is dat bij een breuk het raam in duizenden stukjes uiteen zal vallen. Doordat het glas gehard is, zal er bovendien minder snel sprake zijn van een breuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts