maandag 11 juli 2016

3D muurschildering

Koenders Leidekkersbedrijf (Neede) Mooie nieuwe bedrijfsbus en de kerk. D muurschilderingen kunnen een vlakke, kille ruimte weer helemaal doen opleven! Erg gaaf deze Max Verstappen 3d-muurschildering ! Woonzorgcentrum en Verpleeghuis Gertrudis (Stichting Azora) ’s Heerenberg.


Leuk dit boeren tafereeltje! Een 3d muurschildering laten maken door Swid’art.

Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een babykamer, tienerkamer of leefomgeving zijn. De prijs is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Muurschildering in Egmond aan Zee Geplaatst door sander op jun.


Marktplaats Een prachtig eindresultaat. Het juiste 3d effect bereikt. Precies zoals ik het wilde. Vaak worden onze muurschilderingen ingezet als sfeer- en wanddecoratie in kledingwinkels, bedrijfs- en kantoor ruimtes, restaurants, zwembaden, (sport) scholen, parkeergarages en presentatie ruimtes. Daarnaast worden onze anti-graffiti schilderingen ingezet als oplossing bij graffiti-overlast in de buitenruimte zoals in tunnels en steegjes.


Kortode mogelijkheden bij een muurschildering van BIM zijn oneindig!

Er komt heel wat bij kijken bij het maken van een muurschildering. De mogelijkheden voor een muurschildering zijn eindeloos. De stijl, de kleur, het formaat en de afbeelding worden precies afgestemd op uw wensen en interieur.


De tijd die het maken van een muurschildering in beslag neemt hangt af van de grootte en de ondergrond. Onder de ideale omstandigheden zal ik minimaal één dagdeel voor een kleine muurschildering tot maximaal enkele dagen voor een beeldvullende grote muurschildering bezig zijn. Al decennia maak ik unieke muurschilderingen voor particulieren en bedrijven. Verander de beleving van je ruimte of pand compleet! In de stad kom je er niet omheen, saaie lege muren van grote lelijke gebouwen.


Je kan dit gebouw afbreken en een veel mooier of leuker. Mijn specialiteit is het maken van muurschilderingen. De opdrachten variëren van het schilderen van kinderkamers tot bedrijfsruimtes en tuinmuren.


Vind de beste selectie 3d muurschilderingen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit 3d muurschilderingen bij Alibaba. Een muurschildering kan heel veel vertellen over uw bedrijf of uw passie. Met een muurschildering kunt u laten zien wie u bent of wat u drijft. Het kan ook een bepaalde sfeer scheppen in uw zaak of thuis.


U wilt graag een muurschildering laten maken? Dan bent u hier aan het juiste adres voor een muurschildering bij u thuis, of voor uw onderneming. BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind! Wim maakt vooral muurschilderingen en decoratieve schilderwerken. Mooie muurschildering verwerkt op een muur bij een Brandweerkazerne.


Portret muurschildering verwerkt op een muur bij een bedrijf. Neem een kijkje in mijn galerie waarin u muurschilderingen , portretten en schilderijen kunt bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts