maandag 18 juli 2016

Iittala teema aanbieding

Iittala teema aanbieding

Gratis verzending vanaf € 5-. Bekijk de nieuwe collectie van Iittala online bij de Bijenkorf. Kies uit 3producten vanaf € 95. Webshop voor Iittala Teema - duizenden tevreden klanten.


Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Teema werd ontworpen door één van Iittala ’s meest iconische designhelden Kaj Franck. Het is een veelzijdige collectie met vormen, formaten en kleuren die eindeloos gecombineerd kunnen worden.


Deze komen in alle borden, schalen en bekers uit deze collectie terug. Bij elke keuze voor een andere kleur of textuur lijkt het resultaat weer anders. De Iittala Teema collectie heeft niet alleen een bijzonder design, maar is ook functioneel. Dit is hoe de Teema collectie van het Finse designermerk Iittala in het kort omschreven kan worden. Alle producten uit deze collectie zijn zowel functioneel als duurzaam ontwikkeld.


Gebaseerd op eenvoudige basisvormen heeft het een plek gevonden in veel huishoudens. Koop en verkoop iittala teema eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De producten van iittala zijn modern, puur en strak vormgegeven.


Alvar Aalto was een zeer belangrijke persoon in de ontwikkeling van dit merk. Hij geloofde dat iittala -producten essentieel, mooi, nuttig en voor iedereen beschikbaar moesten zijn. Scandinavisch design met functionaliteit en kwaliteit. We hebben 1sale aanbiedingen van het merk Iittala voor je, met outlet prijzen van € 1tot € 5900. Uitgebreid Iittala assortiment.


Iittala teema aanbieding

Teema servies is ook geschikt om eten te serveren, te bewaren en zelfs in te vriezen. Koop nu en verfraaien van uw huis! Alle woonaccessoires vind je op beslist.


Bestel simpel jouw woonaccessoires. Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen , alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te dekken. U kunt de Teema borden gebruiken bij het bereiden van de maaltij zelfs in de oven. Er is geen verplichting en u kunt altijd uw abonnement stopzetten. Iittala Teema ontbijtbord wit Ontdek verschillende combineermogelijkheden met de populaire collectie genaamd Teema van het Finse merk Iittala.


Iittala teema aanbieding

Deze prachtige moderne collectie is zowel duurzaam als functioneel ontwikkel waardoor het servies lang mee gaat. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Shop de Iittala SALE collectie online bij de Bijenkorf. Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Tip: Iittala ’s Teema is het hart van de Iittala collectie en vormt de ideale basis voor combinaties met andere Iittala serviezen zoals Origo, Taika en Sarjaton.


Diverse Teema items zijn ook verkrijgbaar in accentkleuren, donkerblauw, turquoise, celadon en parelgrijs. Geef je huis wat fonQ met een Iittala Teema Startset 16-delig Vóór 23:besteld? Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen. De geschiedenis van Iittala.


Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven. Vind de beste prijs voor je Iittala Teema en betaal zo nooit te veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts