donderdag 7 juli 2016

Velux cabrio duo

Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Te installeren binnen minuten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


U kunt ook combineren met een daglichtsysteem Combi Hellend. Daglichtsysteem Cabrio Combi bestaat uit één Cabrio balkonvenster en één combinatie van een uitzettuimelvenster type GPL met direct daaronder een hellend combinatie element type GIL.

Creëert een eigen inpandig balkon op uw zolder. Vanwege hun praktijk aan huis was het noodzakelijk om meer daglicht te creëren in deze kamer. De perfecte manier om in iedere kamer een echt balkon te maken.


Let op: voor schuine daken van 35° - 53°. De gootstukken kunt u apart bestellen. Er is ook een compleet pakket inclusief installatieproducten te koop.


De CABRIO duo is pakket met twee balkonvensters. Wenst u ook meer daglicht in uw woning en wilt u advies en een vrijblijvende offerte?

Vraag het ons Veelgestelde vragen Bel mij terug Mail met ons. Direct bestellen Ben je geïnspireerd geraakt en wil je je eigen privébalkon volgende week nog in je dak plaatsen? Een zolder in Asten is voorzien van een Daglichtsysteem Cabrio Duo. Benieuwd naar het resultaat? Met daglichtsysteem Verticaal duo brengt u daglicht dieper uw kamer in en zorgt u ook nog voor een fijn uitzicht op de lucht boven uw huis en de omgeving.


This is an amazing product from velux and a joy to fit by the GMC site team. Zorg met deze innovatieve vensters voor extra daglicht, frisse lucht en een directe toegang naar buiten. Velux cabrio recently fitted to a home in Northumberland. Een pasklaar isolatieframe tussen het dakraamkozijn en de dakconstructie verminderd de kans op warmteverlies.


Het frame is gemaakt van polyethyleen en wordt. VELUX Cabrio Balkonvenster PDUO. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.


Met het Velux Cabrio balkonvenster is het mogelijk om in ieder dak een balkon te maken. Als het bovenvenster geopend word ontstaat er dus een klein balkon. De cabrio single heeft een uitzettuimelvenster aan de bovenkant en een balkonvenster aan onderkant.


Het daglichtsysteem type Horizontaal duo is dé oplossing om op een relatief eenvoudige wijze tweemaal zoveel daglicht, uitzicht en. Het CABRIO balkonvenster brengt de buitenwereld binnen in uw kamer.

Serre Duo of Serre triple? U kunt kiezen voor een constructie van of dakramen breed. Hierbij zijn er nog verschillende opties mogelijk: Elektrische bedienbare dakramen voor automatische ventilatie wanneer u dat wilt.


Met één druk op de knop haalt u de frisse lucht in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts