vrijdag 8 juli 2016

Sikkens alpha

Sikkens Alpha voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bent u op zoek naar Alpha Verf? Bekijk dan snel ons assortiment!


Sikkens alpha

Alpha Projecttex, Alpha tex IQ en Alpha tex SF nu voordelig bij VerfonlineXL. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Toepassing van Alpha Topcoat in combinatie met Alphacoat. Het geheel één- of tweemaal behandelen met Alphacoat. Op te brengen hoeveelheid: in laag ca. In beide gevallen narollen met een grove schuimplastic rolborstel. Vervolgens afwerken met Alpha Topcoat.


Gratis verzending Adviesprijs 240. De verf is afneembaar en zorgt voor een glad resuitaat op muur en plafond. Er zijn verpakkingen van liter en van liter beschikbaar, waarmee je zeker weet dat je niet te weinig in huis haalt. Deze duurzame gevelverf geeft tot jaar bescherming aan buitenmuren. Een uitstekende keuze om binnen de plafonds mee te verven.


Goed dekken mooi mat en bijvoorbeeld geschikt om aan te brengen op glasweefselbehang. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen. Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes.


Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Beschikbaar in heel veel kleuren. De muurverf is watergedragen en afneembaar.


Na het aanbrengen is het resultaat spiegelglad! Dit zijn de meest voorkomende kleuren van dit product. Ideaal voor elastische ondergronden zoals metselwerk en beton. Dit is topkwaliteit muurverf voor binnen, met een zeer mat uiterlijk. Heeft een uitstekende dekking, gemakkelijk te verwerken en is wasbaar.


De geschilderde ruimten zijn direct weer te gebruiken omdat de Projecttex geurarm is. Bij verwerking op zuigende ondergronden eerst voorstrijken met Alpha Aquafix. Deze primer heeft een rendement van vierkante meter per liter en is stofdroog binnen een uur. De Pure Primer is overschilderbaar na ongeveer uur. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Afwerken met twee lagen Alpha Supraliet verdund met - vol. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Zo nodig de behandeling één of meerdere keren herhalen. Jerrycan goed schudden voor gebruik.


Sikkens alpha

Om de wanden en het plafond mee te schilderen, net als houten kozijnen die goede bescherming en een mooie kleur vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts