dinsdag 26 juli 2016

Brustor b200

Brustor b200

Grootste keuze, laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Lange B2terrasoverkapping.


Hier kan u zien dat een small, maar breed terras een terrasoverkapping op specifieke maat vroeg. De B2bleek geschikt om uiterst nauwkeurig dit terras te overkappen. En zoals u kan zien, ideaal om gasten te ontvangen! De automatisch kantelbare aluminium lamellen van 21cm breed doseren ook hier naadloos het zonlicht. De gekoppelde goten voeren het regenwater nu nog sneller af via de zijpalen dankzij een vergrote uitvoer en hogere goten.


De vermelde prijs is gebaseerd op het standaard type A. Voor een offerte op basis van maatwerk kunt u een mail sturen voorzien van uw adres gegevens en telefoonnummer. Brustor B2outdoor living. Ook ben u welkom in onze showroom te ’s-Hertogenbosch. Met de traploos kantelbare lamellen heeft u schaduw waar u dat wenst en in gesloten toestand zit u heerlijk beschut tegen de regen.


Brustor b200

De B-2is modulair te koppelen waardoor ook grote terrassen effectief van een overkapping voorzien kunnen worden. Voor het dak van deze terrasoverkapping heeft u de keuze uit uit voeringen. Maar ook binnen is het dankzij onze innovatieve zonweringen en screens altijd aangenaam vertoeven. Ontdek hier ons ruime aanbod en laat je inspireren door enkele mooie realisaties.


De brede lamellen (cm) zorgen voor een grotere uitval, meer lichtinval en een optisch rustiger platform. Met de volautomatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval. Met deze luxe aluminium terrasoverkapping creëert u een buitenruimte waar het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is. Es bietet alle Vorteile vom B150(XL) und einige mehr. Outdoor Living Concept met 160° oriënteerbare lamellen.


Brustor b200

Rondom voorzien van geïntegreerde windvaste ZIP screens. Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco. En met een optionele regen- en sneeuwsensor gaat dit zelfs volledig automatisch. Terrasoverkapping: de verschillende opties.


Kies bijvoorbeeld voor mooie opbouwscreens die aan de onderzijde worden vastgemaakt. U heeft de keuze uit diverse formaten tot wel meter hoog en meter lang! De B2is gemaakt van aluminium en dit hoogwaardige materiaal is zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf.


Brustor b200

Die vollautomatisch beweglichen Alulamellen können in jeder Position angehalten und sogar komplett aufgeschoben werden. So schaffen Sie mit Ihrem Lamellendach Beschattung und Wetterschutz auf Knopfdruck. Vier gekoppelde goten voeren het regenwater discreet af via de zijpalen. This popular pergola has gutters for the rain management, a very well engineered watertight mobile roof, keeping a minimalist modern look to the structure.


The electrical roof of this modern pergola is made with aluminium louvres. U creëert een aangename terrasomgeving bestendig tegen weer en wind. De volautomatische kantelbare lamellen regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts