donderdag 7 juli 2016

Raamhor blokker

Verminder uw Allergische Klachten bij Pollen. Bestel alle producten met Korting. Deze handige raamhor is een praktische toevoeging aan uw huis of kantoor. Huisstofmijtdichte Matrashoezen.


De hor houdt insecten zoals vliegen, wespen, bijen en muggen buiten, terwijl er toch frisse lucht door het gaas uw huis in stroomt. Dankzij het kwalitatief hoogwaardige aluminium frame met UV-bestendig glasvezel gaas is de raamhor zeer stevig.

Deze raamhor is makkelijk te bevestigen rondom de ramen van uw woning. Door de bijgeleverde plakstrip met klittenband is deze hor snel bevestigd. Vliegengordijnen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Ruime keuze horren en vliegengordijnen bij GAMMA. Hordeur, raamhor en horren op maat.

Of zelf horren maken met horrengaas en horprofiel. Een raamhor is de manier om frisse lucht in huis te krijgen en insecten buiten te houden. De raamhorren zijn op verschillende manieren te monteren. Zoals met een rolsysteem, hiermee kun je de raamhor eenvoudig omhoog en omlaag bewegen, ook wel rolhor genoemd. De hor is in verschillende maten verkrijgbaar, ook voor grote dakramen.


Een hor voor ramen in een schuin dak is net zo makkelijk in gebruik als een raamhor voor ramen die naar binnen of naar buiten draaien. Vaak heeft een hor voor de toepassing in een dakraam dezelfde werking als een raamhor in andere ruimtes. Frisse lucht stroomt uw huis in, terwijl insecten buiten worden gehouden.


Deze insectenwerende raamhor van het merk Tesa is gemakkelijk te bevestigen met het zelfklevende klittenband welke is inbegrepen. De klittenband is eenvoudig weer te verwijderen zonder lijmresten. Het gaas van de hor is UV-bestendig en wasbaar tot graden. Een plisse raamhor is de perfecte raamhor als je van praktisch en elegant houdt.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Het voordeel van een plisse raamhor is dat het gemakkelijk te bedienen is en niet onder spanning staat. Je kunt een plisse raamhor in elke gewenste stand openen of sluiten, zonder dat de raamhor terug schiet zoals bij een rolhor het geval is. Vliegen komen niet alleen via de deur naar binnen, ook via ramen weten zij altijd wel weer de weg naar jouw slaapkamer of keuken te vinden.


De duo-plisse raamhor is gemaakt van een hoogwaardig fijn.

Bij KARWEI vind je een ruim assortiment kant en klare horrramen. Wil je liever zelf een horraam samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI.


Bug Blocker : slechte kwaliteit Het bedroeft mij dit te moeten zeggen, maar na dag was onze Bug Blocker al kapot. Ik ging er door naar buiten, met een dienblad in mijn han en op de één of andere manier scheurde het gordijn aan de bovenkant een stukje. Daardoor ging het opzij hangen, en nu sluiten de magneten niet meer.


Deze hor is speciaal ontworpen voor dakramen en houdt naast de insecten ook de warmte van de zon buiten. Het geplisseerde gaas is gecombineerd met een geplisseerde verduisteringsdoek met warmte werende aluminiumfolie. Op deze manier wordt ingespeeld op de voor- en nadelen van een dakraam, waardoor de raamhor perfect aansluit op je behoeften.


Met Bruynzeel horren bent u altijd verzekerd van een goed passende hor, die in allerlei afmetingen - veelal op maat - te leveren is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts