woensdag 13 juli 2016

Kussens boot

Weerbestendige kussens voor buiten. Topkwaliteit in elke maat en kleur! Laarzen gemakkelijk online shoppen. Ontdek nu je look bij CA! Verfraaien van uw huis met Kussens.


Ruim assortiment online bestellen!

Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! De prijs hiervan wordt bepaald aan de hand van de complexheid van het model van uw bootkussen op maat.


Voor het aanvragen van een complete offerte hebben wij dus veel meer informatie, uw stofkeuze, uw oude model kussens. Bootkussens stofferen of bekleden voor elke boot. Geen jacht, boot of schip is ons te gek.


Wij houden van een goede uitdaging te opzichte van uw bootkussens, bootmatrassen en andere wensen die u heeft voor het interieur van uw boot. Unieke kussens die jouw boot de allermooiste van de zeven zeeën maken!

Mijn hobby mag geld kosten, maar ik wil er niet mee het schip in gaan! De oplossing is hier: wij maken prachtige én betaalbare bootkussens. Alle door de kussenhoezengigant. Sunbrella stoffen, die speciaal zijn ontwikkeld voor buitengebruik en bestand zijn tegen zeewater, de stof is geïmpregneerd met een water- en vuilwerende finish, zijn rot en. Voor elke boot hebben we een bootkussen.


Diverse kleuren en indien gewenst waterafstotend. Met ons zonder rugleuning. Wat denkt u bijvoorbeeld van de comfortseats?


Deze handige bootkussens zijn in iedere stand te plaatsen zodat u altijd prettig zit in uw boot. Boot meten wij veel sneller dan op een oude wet maner. D CAD ontwerpen maakt ons werk veel leuker. CNC snij tafel maakt patronen veel efficiënter en meer nauwkeurig. Stoffering wordt ambachtelijk gestikt door ons ervaren personeel.


Wanneer de kussen op je boot lastig vormen hebben en moeilijk te bekleden zijn, is dit ook geen probleem. Wij kunnen ze namelijk op maat snijden en voor je bekleden. Dit type dekkussen is gemaakt van waterafstotend doek en voorzien van een foam vulling.


De foam vulling geeft het kussen zijn drijvend vermogen.

De kussens zijn rondom voorzien van (draag)banden. Leverbaar in enkele en dubbele versie in wit, rood of blauw. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Bestel Kussens online bij Leen Bakker.


We nemen de vorm van de boot precies over, zodat de kussens precies gaan passen. We bepalen hierna de definitieve prijs. Als hier akkoord op is gegeven gaan we in ons atelier aan de slag om de vulling en de kussen hoezen op maat te maken.


Als we de kussens komen leveren checken we of alles goed past. Als het nodig is, doen we nog een aanpassing. Iedere boot is verschillen daarom is er ook geen standaardoplossing voor bootkussens.


Om ervoor te zorgen dat de door u bestelde kussens perfect passen nemen wij zeer nauwkeurig de maten van uw boot goed door. Wij maken bootkussens op maat voor je boot , jacht of sloep in elke gewenste afmeting. Maak een afspraak dan komen we je boot persoonlijk opmeten.


Is de ligplaats van je boot buiten Nederland vraag dan eerst naar de mogelijkheden. De materialen die wij gebruiken om de bootkussens te produceren zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Kies uit vele verschillende gepersonaliseerde Boot designs voor je kussens of ontwerp er zelf een! Decoratief kussen voor de bootliefhebber Ben jij ook vaak op het water te vinden, of wil je je woonkamer graag een zees tintje geven? Je favoriete vaargebied op een kussen ! Onze waterkaartkussens, zitzakken en fleecedekens zijn prachtige uitsneden van de ANWB waterkaarten of de hydrografische zeekaarten.


Inmiddels is ons assortiment gegroeid tot bijna 1verschillende kussens en verschillende dekens. Het kussen is gemaakt van. Watervast, wasbaar, geschikt voor binnen en buiten.


In mijn boot (BR-34) lagen kussens die op zich wel goed waren, maar door mijn partner niet mooi gevonden werden. En daar had ze ook wel een beetje gelijk in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts