donderdag 7 juli 2016

Deens design tafel

Kom langs in een van onze showrooms. Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken? Hier vindt u onze contactgegevens.


Van stof-, poot- tot knoopkleur.

Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Design Tafels online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Deze tafels zullen nooit uit de mode raken en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Houten meubels hebben een geheel eigen schoonheid dankzij de robuuste vorm en zorgvuldige afwerking. Mocht een houten eettafel echter niet in jouw interieur passen kan je natuurlijk ook altijd kiezen voor een moderne eettafel.


Eetkamertafels van Scandinavische design zijn geschikt voor in de eetkamer of de woonkamer.

Deze eetkamertafels zijn uitschuifbaar en zijn eenvoudig in gebruik. Skovby meubel is een Deense fabrikant die gespecialiseerd is in uitschuifbare eettafels. Het is de vraag of er wel zoiets is als typisch design uit Denemarken. Toch kun je vaak wel spreken over de cultuur, de gebruiken, de normen en waarden van een land.


En dat zie je ook terug in vormgeving en architectuur. Ivm verbouwing eetkamer bieden wij onze eettafel te koop aan. Wij hebben de tafel zowel in ronde en ovale. Deens design is vaak strak en eenvoudig van vorm.


Dan-Form produceert reeds vele decennia in hun meubelfabriek in Denemarken schitterende, massief houten meubelen waaronder tafels en uitschuiftafels in verschillende modellen. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Te koop: mooie eettafel retro vintage jaren deens design de tafel kan eenvoudig groter gemaakt worden. Deens - Jouw shop voor lifestyle producten en woonaccessoires. Online vind je een grote collectie kleurrijke, stijlvolle lifestyle producten en accessoires. Bij Deens kan je terecht voor al je decoratieve meubels, verlichting en andere mooie woonaccessoires.


Dit evenement had overigens ook deze naam. De tentoonstelling was het begin van een nieuwe stroming: Scandinavisch design. Vanaf dat moment staat Scandinavisch design voor eenvou functionaliteit en toch ook betaalbaarheid.


Laat je door Homeinspireren!

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Koop nu tafels voor uw huis. Bij Furnip vind je design tafels uit de jaren 5 en 70. Stoere poefs en handige krukjes. De poefs van Marimekko hebben allemaal een mooi strak grafisch patroon, elk design heeft zo zijn eigen kleur en maat.


De houten tafels passen uitstekend bij de stoelen Carr, Amarant, BaQ of stapelbare restaurantstoel Quatra. De-Eiken- Tafel fabriceert niet alleen tafels uit eigen meubelmakerij, maar levert ook tafels van het gerenommeerde Deense designmerk Dan-Form. Al onze meubels zijn handgemaakt vanuit onze eigen fabriek. We leveren direct aan jou zonder tussenpersonen. Zo kunnen wij jou design met jaar garantie aanbieden.


NORTH SEA DESIGN is een hippe design woonwinkel vol met stijlvolle meubelen, lampen en woonaccessoires. In onze winkel vind je een unieke mix van nieuw interieur design en originele vintage design items. Wij zijn gespecialiseerd in Scandinavische design classics, maar we houden ook van Dutch design en Italiaanse verlichtingsmerken.


Vintage design tafels uit de jaren 5 en 70. Industriele, Scandinavische, Deense eettafels bijzettafels en salontafels uitgevoerd in teak of palissander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts