dinsdag 5 juli 2016

Hk living bijzettafel

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. HK Living bijzettafel op Vergelijk. Kies uit 4producten vanaf € 95. A Dutch brand with a raw and edgy feel. Inspired by the past and given an eclectic twist.


De puurheid van het merk is duidelijk terug te zien in de collectie bijzettafels. Stoer, origineel met een tijdloos design. De gevlochten rotan van bijzettafel Rotan maakt het een uniek object. Handig als extra tafel of als zitplek.


Goed om te weten is dat elke bijzettafel uniek is in zijn vorm. Het kan dus zijn dat de vorm wat afwijkt van de foto die te zien is. Dit komt door het gebruik van natuurlijk, onbewerkt mangohout. Deze houtsoort leeft, wat kan betekenen dat er na verloop van tijd barsten in de bijzettafel onstaan.


Gaat niet weg voor minder. Houd je van een modern, strak interieur? Dan is deze glazen bijzettafel zeker iets voor jou. Je hoeft niet bang te zijn dat de tafel breekt, want aan de onderkant heeft hij een rubberen beschermingsring. Decoreer de tafel helemaal naar jouw smaak!


Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Doordat het tafelblad uit een doorsnede van een boomstam bestaat, is ieder tafeltje anders. De poten van het tafeltje zijn vervaardigd uit massief mangohout en zijn voorzien van een witte kleur. Het zwarte staal geeft de tafel weer een stoere touch. Bijzettafel Tree is ideaal voor naast uw bank of bed.


De opstaande rand zorgt ervoor dat je spullen er niet per ongeluk vanaf schuiven. Zoek naar bijzet tafel op de nieuwe KensaQ. De bijzettafel is gemaakt van mango hout, en door de natuurlijke vorm varieert elk tafeltje van vorm en tekening. NL, jouw online woonwarenhuis met een persoonlijke service. De combinatie van de kegelvorm en het cirkelvormige tafelblad zorgt voor een speelse sfeer in jouw interieur.


Deze stoere HK-Living bijzettafel is leuk om te combineren in de woonkamer door zijn stoere uitstraling. Het ronde tafelblad zit los en is tevens te gebruiken als dienbla hoe gaaf is dat! HKliving bijzettafel gemaakt van messing.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. HK living bijzettafel tot goedkoper. HK - living Voorraadpot Terrazzo roze multicolour concrete S Ø2x8cm € 195. Ook in een maatje groter verkrijgbaar.


Deze bijtzettafel is gemaakt van metasequoia hout, daardoor zal geen een bijzettafel hetzelfde zijn maar elke uniek, door zijn natuurlijke tekeningen. Goud is helemaal van nu, met een knipoog naar de moderne art-deco stijl. Mooi met zijn eigenwijze vorm, een conische onderkant met een rond blad. Een bijzondere tafel die toch makkelijk overal bij past?


Gebruik je hem als nachtkastje, salontafel of als bijzettafeltje? Tip: combineer tafels van verschillende materialen voor een uniek effect! Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts