donderdag 28 juli 2016

Reinigen luxaflex silhouette

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


Vuil en de meeste vlekken kunnen verwijderd worden door het gordijn onder te dompelen in een bad met een mild (niet synthetisch) schoonmaakmiddel. Om je product in optimale conditie te houden is een juiste. Tevens kunnen we ook verlichtingsarmaturen ultrasoon reinigen.

Lamellen en luxaflex zijn veel moeilijker te reinigen dan gordijnen. Voor het schoonmaken van luxaflex , lamellen, silhouette en andere vormen van raambekleding huurt U Polman Schoonmaakbedrijf. U hoeft zelf dan geen kostbare tijd te verspillen en het resultaat is verbluffend! Wij demonteren, merken, reinigen en monteren de raambekleding.


Luxaflex schoonmaken met washandjes. Maak een sopje van warm water met schoonmaakazijn. Pak twee oude washandjes en gebruik die als een soort van handschoenen en pak beide kanten van de luxaflex vast.


Druk je handen tegen elkaar en schuif van links naar rechts of rechts naar links.

Ik denk dat het iets soortgelijks is. Silhouette is aan kanten een soort vitrage, met ertussen (in de breedte) stoffen lamellen. Dit geheel kun je ophijsen in een cassette die bovenaan het raam hangt.


Wij vinden het echt super mooi. Of bezoek één van onze winkels. Grote collectie jaloezieën vind je hier! Jaloezieën tegen de laagste prijzen. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Om uw product in optimale conditie te houden is een juiste. Op deze manier wordt het grootste deel van het vuil en stof verwijderd. Lees dan de volgende tips. Wil je jouw luxaflex echt grondig reinigen ? Let op als je houten luxaflex gaat schoonmaken met.


Ze schoonmaken vraagt soms heel wat tijd. Gelukkig heeft Liesbeth tips om houten en kunststof jaloezieën eenvoudig te reinigen ! Stofzuig de jaloezieën met een kleine stofzuiger of met een klein hulpstuk van je gewone stofzuiger. Je kan ze ook stofvrij maken met een.

Meet de breedste en langste luxaflex. Maak de pvc buis (met de juiste diameter en lengte) dicht door er aan de ene kant een afdekdop te lijmen en aan de andere kant een schroefdop. HG, Ajax, cilid beng oid) even laten inwerken en met een warme vochtige doeken horizontaal voorzichtig afnemen.


Bekijk het gehele assortiment luxaflex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts