dinsdag 12 juli 2016

Inkopen voor webshop

Als je het leuk lijkt om kleding te verkopen zou ik solliciteren op een baan in een kledingwinkel. Ik denk dat je voor een webshop toch wel een beetje passie moet hebben voor het hele gebeuren. Dus ook al het uitzoekwerk waar je de leukste kleding kan bestellen etc moet iets zijn wat je aanspreekt omdat het een terugkerend gebeuren is.


World Fashion Centre in Amsterdam. De site staat al online maar is nog niet begonnen maar ga zodra er kleding op staat in Nederland laten folderen voor de site. Helaas doet een registratienummer niet alle deuren voor je open.

Je succes is ook voor een groot deel afhankelijk van de hoeveelheid producten die je wilt inkopen als je je webwinkel opent. Ik vertel je graag hoe we ervoor zorgen dat we niet te veel betalen voor de inkoop en hoe we niet blijven zitten met onverkoopbare artikelen. Regel 1: Ga voor de massa. Het Swirl-assortiment bevat producten en accessoires.


Bij beide sites kun je héél goedkoop producten inkopen. Dealextreme is een van oorsprong Chinese webshop gericht op consumenten, maar wel een webshop met enorm lage prijzen. Alibaba richt zich op bedrijven. Het is de grootste en beste site om (als bedrijf) direct met fabrieken in contact te komen.


Steeds meer bedrijven doen inkopen in China.

Vooral voor webwinkeliers is China een walhalla, u kunt er alles krijgen voor een tiende van de prijs die u in Nederland betaalt. Hoe vind ik de juiste leveranciers? Welke beurzen in China mag u dit jaar niet missen?


Als branchegerichte detaillist, verwelkomen wij u graag als nieuwe klant bij Fashion Extras. Hét inkoopplatform voor professionals in de modebranche. Als groothandels producten leveren aan jouw webshop dan creëren ze eigenlijk een concurrent voor al hun andere klanten.


Aangezien andere webshops meestal al even draaien is de kans groot dat jouw bestelling vele malen kleiner is en een groothandel jou dus als minder interessant ziet. Daarnaast zijn ze soms wat voorzichtig geworden. Heb je op dit moment nog geen producten, dan kun je ervoor kiezen om deze in te kopen bij een groothandel of rechtstreeks bij de fabrikant.


Het prijsverschil is je marge. Pas op met imitatie vooral als ze zeggen Swarovski (of ander merk) dan je weet natuurlijk zelf dat je voor euro geen Swarovski krijgt. Bloemen en planten inkopen is nooit routinewerk, het is hét moment waarop je je laat inspireren en je creaties in je hoofd maakt.


Om ervoor te zorgen dat je juist daar mee bezig kunt zijn, kun je bij ons inkopen op een manier die voor jou het beste werkt. Het inkopen van producten voor de winkel of webwinkel. De Pop-up Store als oplossing voor een groot probl.


Elke (online) retailer krijgt er continu mee te maken. Kies je voor inkopen in het buitenland met alle voordelen en nadelen in acht genomen? Of kies je ervoor om producten in Nederland in te kopen?


In dit artikel tips waar je rekening mee kunt houden.

Producten uit China importeren. Het belangrijkste bij een nieuwe webshop is natuurlijk wat ga ik verkopen? Omdat ik originele producten zocht was de uitdaging extra groot. Uren heb ik achter de computer gezeten.


Zoeken, zoeken, zoeken naar producten die aan mijn eisen voldeden en die ik wilde inkopen voor mijn webshop. Na lang zoeken kwam ik sokken tegen die gemaakt worden in. Kosten voor de webshop zelf.


Een van de eerste kosten waarmee je rekening moet houden, zijn die voor de webshopsoftware waarop je je winkel wil gaan draaien. Je kunt hierbij kiezen tussen SaaS-providers (Software as a Service) en Open Source. Allereerst zijn er veel verschillende SaaS-providers met zeer uiteenlopende tarieven. Inkopen via groothandel wordt makkelijker bij succes.


Een groothandel moet zien dat jij een succesnummer bent. Met een goedgevulde webwinkel, marktkennis en een goed verhaal over bezoekersaantallen, marketing of logistiek lijk jij een ervaren speler waarbij het plaatje voor hem veel interessanter wordt. Samenwerking met webshoporders.


ALL-IN prijs vanaf € 6 briefpost al vanaf €68.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts