dinsdag 26 juli 2016

3M raamfolie

3M raamfolie

Een compleet gratis verzending, vanaf een bestelling van €25-. Bij een bestelling voor 16. Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten.


In de zomer blijft het juist koel. Deze folie is geschikt voor alle seizoenen. Onze dealers zijn door 3M erkend.


U kunt er dus op vertrouwen dat ze een uitstekende service en installatie leveren, waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat. Rondvliegend glas van een gebroken raam kan ernstige consequenties met zich meebrengen. Het is maar beter om niet over de gevolgen na te denken, u kunt beter beschermende maatregelen treffen. Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.


3M raamfolie

Een van de belangrijkste nadelen van traditionele folie is de weerspiegeling om buiten iets te zien als het donker wordt en binnen de lichten aan zijn. De Prestige-serie van 3M biedt de raamfolie die zelfs minder weerspiegelt dan het glas waar de folie op aangebracht is. ReVisi kan u, samen met de folies van 3M , een perfecte oplossing geven op het gebied van warmtewering, veiligheid en isolering. Al meer dan jaar is 3M (de uitvindster van zonwerende folies) pionier op het gebied van energiebeheersing en toonaangevend in precisiecoating technologie. Energiebesparing met 3M zonwerende Window Film.


De vragen en antwoorden kunt u bij ons vinden, zie product specificaties. De PRis dan ook het antwoord op bovenstaande vragen. Wij hebben een scala aan hoogwaardige zonwerende raamfolies. Eenvoudig online bestellen. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland.


3M raamfolie

Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online! Aanbrengen van het raamfolie. De (professionele) folies uit ons assortiment zijn gemakkelijk aan te brengen op het raam. Er wordt natuurlijk een handleiding meegeleverd waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het raamfolie kunt aanbrengen.


Daarnaast is het handig om met het anti inkijk folie ook direct een rakel mee te bestellen. In groot en klein formaat. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Raamfolie tegen de beste prijzen vind je op beslist. Deze website gebruikt cookies om o. We gaan er vanuit dat dit ok is maar u kunt deze cookies hier uitsluiten als u dat. Wij verkopen Suntek raamfolie met een breedte van 76cm in diverse percentages. De kwaliteit auto raamfolies van Suntek houden warmte en UV stralen buiten en reduceert ook nog eens de inkijk. Alle percentages zijn leverbaar.


Beperking van aansprakelijkheid: Tenzij dit is verboden bij wet, is 3M niet aansprakelijk voor verlies of schade ten gevolge van het gebruik van het product van 3M , of dit nu direct of indirect, speciaal, incidenteel of resulterend is, ongeacht de verklaarde theorie, inclusief garantie, contract, nalatigheid of strikte aansprakelijkheid. Wij realiseren grote glasfolie projecten met de beste kwaliteit 3M folie voor gerenommeerde merken maar werken ook voor particulieren. Vandaag de dag hebben zij de reputatie als lijmexpert die zelf lijmen, metalen en slijtvaste.


Natuurlijk kunt u in menig bouwmarkt plakplastic voor uw raam vinden. Met raamfolie creëer je meer privacy zonder dat je de gordijnen dicht moet houden. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


U hoeft dus geen hele meters af te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts