donderdag 28 juli 2016

Buismotoren voor rolluiken

Snel en persoonlijk advies. Met onze eigen fabriek leveren wij oplossingen op maat! Onze adviseur Kevin helpt u graag. Altijd een passende oplossing door maatwerk. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Klus artikelen voor lage prijzen.

Bestel al je klus artikelen online. Kies uit ruim 2buismotoren voor uw rolluiken en zonwering. Voor ieder rolluik of zonwering hebben wij een passende rolluikmotor.


Ons assortiment omvat buismotoren met verschillende koppelvermogens met of zonder geïntegreerde ontvanger van onder meer Brel, Simu en Somfy. Ons assortiment van buismotoren voor rolluiken , rolgordijnen en meer Hieronder vind je een overzicht van de verschillende motoren en prijzen. Voor al uw rolluikonderdelen online.


Naast bandopwinders voor rolluiken verkopen we buismotoren van Somfy, Altron en Brel. Somfy afstandsbediening Om uw rolluikmotor te bedienen bieden we u een ruim assortiment zenders en ontvangers van merken zoals Altron, Brel, Control system en Somfy. Waarom kiezen voor de Somfy buismotor ?

Compatibiliteit: de Somfy motor is geschikt voor zowel inbouwrolluiken of traditionele rolluiken als voor opbouwrolluiken. Bijna alle rolluiken zijn geschikt voor een Somfy motor. Boven € 10= gratis verzenden Alleen voor verzendingen in Nederland. We helpen u graag met het bepalen van de juiste buismotor voor uw rolluik.


Afhankelijk van welk budget u wil uitgeven en hoeveel comfort u wenst zijn er verschillende series. Er zijn soorten motoren bij Somfy. Een Becker motor heeft tevens nog een optionele functionaliteit, het vergroot de comfort en verlengt de levensduur van uw scherm. Becker buismotoren zijn er voor rolluiken en zonwering.


Uitsluitend A-merk kwaliteit, snelle leveringen een 1 betrouwbaar! Welke buismotor en adaptie heb ik nodig? Rol het rolluik compleet af en controlleer welke buis er gebruikt is. Buismotoren zorgen voor een comfortabele bediening van rolluiken en zonneschermen. DeltaDoors levert buismotoren voor alle gangbare zonneschermen, rolluiken of sceens.


Een buismotor voor rolluik , zonwering of rolgordijn is een langwerpige elektromotor die zorgt voor een elektrische bediening. Ze worden geplaatst in de holle as van de rolluik of zonwering. We hebben buismotoren in ons assortiment van de merken Silverline, Somfy en Brel.


De buismotor wordt vervolgens gekoppeld met de as door middel van een adapter. Dit zijn alledrie kwalitatief sterke merken die jaren meegaan (mits u een buismotor neemt die genoeg Nm heeft voor uw rolluik , zie keuzehulp buismotoren ). Met deze stille buismotor voor rolluiken (met grote buis) maakt u uw rolluik op eenvoudige wijze elektrisch bedienbaar.

Ditzelfde gestel zorgt voor de stille loop en een vloeiende beweging. Om te bepalen welk ombouwpakket voor uw rolluik of zonwering geschikt is gebruikt u gemakkelijk onze motor calculator die u hier boven kunt vinden. Buismotor bestellen voor een rolluik Een rolluik bestaat uit lamellen die van verschillende materialen gemaakt kunnen zijn. Kunststof, aluminium, hout zijn de meest voorkomende materialen waarin de lamellen van uw rolluik zijn uitgevoerd. Elk materiaal kent weer een ander gewicht per vierkante meter.


Zo is het voor u een simpele keus om zelf uw rolluik electrisch te maken. Indien u vragen heeft of op zoek bent naar een ander type buismotor neem dan contact met ons op. Indien u wel op zoek bent naar een complete set kijk dan bij onze motorsets! Op zoek naar Buismotor voor rolluik ? Alle elektronische en technische producten koopt u via Conrad. Gratis retourneren Zakelijk bestellen met een.


De Somfy Solus motor is geschikt voor bediening d. Kenmerk van deze motor is dat de prijs zeer scherp is. Een uitstekende motor om uw rolluik te bedienen. Dit is een top motor met anti optil functie, obstakel detectie en vorst beveiliging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts