maandag 4 juli 2016

Bottom up gordijnen

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Coolblue: Alles voor een glimlach.

Specialistisch advies nodig? Deze zijn zowel van de onderzijde als de bovenzijder te openen. Zo kun je heel gemakkelijk spelen met de lichtinval. Heb je een raam met een afwijkende maat? Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan plisségordijnen, van verduisterende plisségordijnen tot top down bottom up plisségordijnen.


Een plisségordijn is een gordijn dat zichzelf opvouwt als je het omhoog trekt. En als je het gordijn weer voor je raam wilt trekken, dan trek je het als een harmonica weer uit de plooi. Plisségordijnen zijn een charmante oplossing en geven je ramen een luxe uitstraling.


Dit lichtdoorlatende plisségordijn geeft je interieur een sfeervolle uitstraling.

Bij het top down bottom up model zit de plisséstof los van de rail waardoor je het gordijn van boven naar beneden, maar ook andersom, kan openen. Je kan zelf de mate van lichtinval en privacy bepalen. Je bedient het plisségordijn met een koord.


Bij raamdecokunststofkozijnen. Splendid Pliss en de Day ‘n Night. Mogelijkheden plisse top down bottom up.


Verder bestaan de stoffen uit een enkele of dubbele stoflaag, een dubbele stoflaag heet een honingraat stof. Zelfs als de slaapkamer zich op zolder bevindt met een dakraam, want een plisse gordijn kun je daarop ook monteren. Al is dat wel afhankelijk van het soort dakraam. Niet alleen ieder raam is anders, ook de wensen en voorkeuren verschillen per. Top Down Bottom Up Plisse Gordijn Vrijhangend.


Het vrijhangende Plisse Gordijn is voorzien van koordbediening en kan geheel opgetrokken worden zonder dat er draden tot beneden lopen (tenzij u voor zijgeleiding kiest). Laat je plisségordijn helemaal op maat maken of kies uit een ruime assortiment standaard maten. Gratis verzending vanaf €20! Bekijk de uitgebreide collectie van Karwei. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ruim assortiment online bestellen! Plissé gordijnen TopDown-BottomUp met koordbediening.

In de ruime collectie plissé gordijnen van Topjaloezieën. Zo heb je volledige controle over de. De mate van transparantie wordt voor het overgrote deel bepaald door het product waar je voor kiest. Top down- bottom up enkele plisse gordijnen bestaan, net als elke ander soort plisse gordijnen , uit een zeer mooie lichte stof.


Tot wel goedkoper dan in de winkel! En je hebt natuurlijk heel veel keuze in de maten en soorten. Ken je bijvoorbeeld de verduisterende plisségordijnen al?


Een plissé gordijn vouwt zichzelf op als je het omhoog trekt en dat kan vaak zowel top down als bottom up (van beneden naar boven of boven naar beneden). Wil je een mooi plisségordijn kopen? Dan ben je bij KARWEI aan het juiste adres. Het product is zowel van de onderzijde, als bovenzijde te openen. Het witte top down bottom up plisségordijn van GAMMA is gemaakt van een lichtdoorlatende synthetisch textiel.


Onze plissé gordijnen zorgen voor privacy en regelen het licht in de ruimte. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Met de keuze voor het ophangsysteem bepaalt u zelf hoeveel licht u binnenlaat.


De plissés worden geleverd met een apart bevestigingssysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts