donderdag 9 november 2017

Scandinavische interieur

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Scandinavische meubels tegen lage prijzen. Bestel hier meubels online.

Hun strakke vormgeving, warme kleuren en natuurlijke materialen geven je woning een moderne uitstraling zonder kil aan te voelen. Op deze pagina vind je wooninspiratie voor het inrichten of. Kenmerkend zijn meubels op slanke poten om het geheel ruimtelijk te houden. Deze woonstijl heeft een cleane, sobere uitstraling.


Het scandinavisch interieur is op het moment erg populair. Het wordt gekenmerkt door lichte tinten, houten vloeren, simple accessoires en groene planten. Wil jij kijken of een scandinavische inrichting iets voor jou is? Wij zetten alle kenmerken voor jou op een rij!


Ook vind je aan het einde van dit artikel een aantal leuke scandinavische DIY tips.

Toch zie je veel textiel terug in deze interieurstijl. De dekentjes, kussens en vloerkleden die je ziet, zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben zijn zowel functioneel als een uitstekende manier om meer gezelligheid in huis te brengen. Op MakeOver is namelijk een enorme stroom design inspiratie te vinden binnen deze designstijl.


Benieuwd hoe jij met al die lichte kleuren toch een sfeervol interieur creëert? Vaak worden er natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en riet op de voorgrond geplaatst. Je ontdekt welke merken bij jou in jouw huis en jouw leven passen. Daar komt heel wat passen, meten, schuiven en experimenteren.


Thuis wil je tot rust kunnen komen. Ga voor de complete look of mix ‘m juist met jouw eigen stijl. Voordat we er helemaal induiken, hebben we nog wat handige weetjes voor je. Dan ben je bij Skandinavien aan het juiste adres. De meubels zijn functioneel en geven rust in het interieur.


Denk aan een eenvoudig design met strakke lijnen. In noordelijke interieurs zal je niet snel franjes of nutteloze versieringen vinden op het meubilair. Functionaliteit is van groot belang. Een stoel moet er niet alleen goed uitzien, maar ook nog eens lekker zitten.


Witte muren, witte meubels en een witte vloer. Kies accessoires die het witte doorbreken, maar wel van natuurlijke materialen.

Gek op een Zweeds interieur , maar is het toch iets te wit voor je? Niet vreem want wie wil er nou geen licht, ruimtelijk en rustig huis? Het beste canvas om mee te beginnen is een houten vloer. Wij zijn STE gevestigd in Eindhoven.


En jouw thuis is jouw eigen plek waar je graag bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts