maandag 20 november 2017

Slijtvaste blanke lak

Deze blanke , slijtvaste , zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen, deuren, kozijnen etc. Hardlak zijdeglans kan op vrijwel iedere betonnen of houten ondergrond worden aangebracht. Koopmans Houtlak PU Eiglans is een slijtvaste blanke zijdeglanzende lak met een zeer goede vloeiing, sterk belastbaar en is goed reinigbaar. Tot nu toe gebruik ik altijd Glitsa of jacht- lak , maar ben eigenlijk niet zo tevreden over de echt krasbestendigheid van die lakken.


Slijtvaste blanke lak

Waterbestendige, oplosmiddelhoudende blanke lak voor duurzame houtsoorten. Zijdeglanzende, kras- en slijtvaste vernis op basis van polyurethan-alkydhars. Wij helpen je een keuze te maken voor goede slijtvaste trapverf, waarmee je de treden op een duurzame en hoogwaardige manier kunt schilderen.


Slijtvaste trapverf kopen. Als je de treden toch extra wilt beschermen kan je een transparante polyurethaan lak in -bij voorkeur- twee lagen gebruiken. Houd er wel rekening mee dat een blanke lak een gelige waas geeft. Sneldrogende blanke lak voor decoratieve doeleinden. De blanke lak heeft een uitstekende hechting, een goede vulkracht en een duurzame glans.


Met een blanke lak kunt u uw vloer voorzien van een goede bescherming waar u de kleur van de ondergrond kunt blijven zien. U vind hier diverse producten die geschikt zijn voor diverse ondergronden. De producten zijn geschikt voor onder andere: trappen, meubels, parket-, eiken- en hardhouten vloeren. Als je een trap moet schilderen die dagelijks meerdere malen belopen wordt dan is de kwaliteit van de trapverf extra belangrijk.


Deze moet echt goed hard en slijtvast zijn. Diaglass is goed bestand tegen o. In zo’n geval zou ik persoonlijk kijken naar een specifieke lak van een A-merk zoals Sikkens of Sigma. Harde en slijtvaste blanke tweecomponenten polyurethaan lak. Toe te passen als hoogglans afwerklaag in een transparant laksysteem op hout. Gewoonlijk worden meerde lagen DD Lak transparant hoogglans aangebracht.


Slijtvaste blanke lak

Te verwerken met kwast of verfroller. Vista Universele Beschermingslak (Y8 Yen Y89) is een universele polyurethaan afwerking op waterbasis en behoort tot de categorie blanke lakken. Universele beschermingslak is zeer geschikt voor het afwerken van wanden en vloeren en dient als beschermlaag voor over verschillende muurverven. Jotun Trestjerner Gulvlakk WB ( slijtvaste blanke polyurethaanlak – waterbasis – o.a. voor onbehandeld grenen, vuren en beuken) Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent ( slijtvaste blanke polyurethaanlak – terpentine basis – o.a. voor meranti, merbau en eiken) Wilt u advies bij het lakken van uw trap, onze medewerkers staan u graag te woord!


Kwetsbaar: kies kwaliteit. Hout is kwetsbaar, waardoor het belangrijk is om een goed product aan te brengen. Een blanke lak in mat of in glans.


Slijtvaste blanke lak

Gebruik een 2K blanke lak of een Motip blanke lak , net als een van de andere hoogwaardige merken uit ons assortiment. Aanbiedingsprijs € 1€ 1Normale Prijs € 281. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak.


Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Online Bootlakken voordelig kopen? Geschikt voor professioneel gebruik, zowel voor binnen- als buitensituaties. Verpakking: 7gr en kg set. Voor nieuwe ondergronden en na goed reinigen en mat schuren op bestaand schilderwerk.


De AQUA Blank is ook geschikt als extra beschermlaag over wanden met muurverven die extra reinigbaar of belastbaar moeten zijn. Kras- en slijtvaste watergedragen lak. Minder milieubelastend en geurarm. Is watervast en bestand tegen zwakke alkali n en reinigingsmiddelen Toepassing: Tenco blanke lak wordt toegepast als kras- en slijtvaste laag op alle houtsoorten, in het bijzonder bedoelt voor parket en geschikt voor het behandelen van houten vloeren, traptre.


Wijzonol Aqua Blank Zijdeglans Liter. Hoogwaardige waterverdunbare niet vergelende slijtvaste blanke lak , op basis van urethan technologie. Dankzij de kraakheldere en diepe hoogglans, zorgt deze blanke lak er voor dat uw kleurlak een ongekende hoogglans krijgt met de beste bescherming tegen benzine, krassen, UV-straling en chemicaliën. SprayMax 2K blanke lak hoogglans is bij ons te koop in 250ml en 400ml spuitbus.


De lak in gelvorm veroorzaakt geen zakkers. Ongeveer uur na aanbrengen van de lak is de trap weer beloopbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts