donderdag 9 november 2017

Lamp met naam

Lampen naam met naam bedrukken al vanaf €75. Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Lampen. Design, Direct Van De Makers. Snelle levering en gratis retour! Verfraaien van uw huis met Lampen.


Ruim assortiment online bestellen! De houten lampen van het Houtlokael worden op bestelling gemaakt, volledig in eigen beheer. In ons assortiment vindt je lampen met naam van melkglas of van hout in verschillende stijlen en uitvoeringen beschilderd.


Een glazen lamp met naam met daarop uiltjes of hertjes geschilderd met glasverf in verschillende kleuren. Op deze lamp kun je de naam van het kind en eventueel de geboortedatum laten zetten. De babylampen met meisjesnamen zijn in verschillende maten leverbaar. Je mag de hanglamp naar eigen ontwerp laten maken zodat de lamp perfect past in het babykamertje.


Lamp met naam

Ook kun je een stukje behang van de babykamer naar ons toesturen zodat wij in overleg met u een mooie lampmetnaam kunnen maken die helemaal past in de sfeer van het kamertje. Naamlamp - wandlamp met naam - Egel. Deze naamlamp in de vorm van een eekhoorn is de finishing touch op iedere kinderkamer. De lamp wordt gemaakt van eikenhout (Juliette) of notenhout (Thomas). De naam van je kindje wordt door middel van een gatenpatroon uitgesneden.


Alle kinderlampen worden met de hand gemaakt daarom is het mogelijk om de lamp naar eigen smaak aan te passen bijvoorbeeld: Andere kleur, wel of geen naam , wel of geen stof aan de binnenkant of u stuurt uw eigen behang of gordijnstof naar ons toe. Javascript is uitgeschakeld. Hangertjes met naam naar wens. Geef de gewenste naam op bij opmerkigen bij stap van het bestelformulier. Gelaserd uit 3mm berkentriplex voorzien van een facetgeslepen kristal.


Lamp met naam

Leuk als cadeautje of ter decoratie. De lampen van het Houtlokael worden klaar-voor-gebruik gelever inclusief een 15W lichtbron en snoer met schakelaar. De lampen zijn voorzien van een Efitting, dus je kunt ook een LED lampje indraaien. De achterzijde is voorzien van twee gaten waarmee de lamp aan de muur kan worden bevestigd.


Bezoek onze winkel of bestel eenvoudig online bij Leen Bakker! De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Vindt hier een unieke kinderlamp of babykamerlamp met naam.


De naam komt twee keer op de meisjeslamp of jongenslamp te staan, bij een naam met drie letters komt deze drie keer op de meisjeslamp of jongenslamp te staan. U kunt in het bestelproces bij opmerkingen de juiste naam opgeven. De hanglamp is in verschillende maten te leveren.


Deze lieve en zeer mooie Nachtlamp Tussen de Bomen ( lamp met naam ) is een rustgever op iedere baby- of kinderkamer. Erg leuk met de naam van je kind(je)! U kunt bij opmerking in uw bestelling aangeven, de tekstkleur, tekst (geboortedatum en naam ) en de gewenste afbeelding. Nu ook lampen met alleen naam en sterren.


Lamp met naam

Keuze uit veel varianten bijv. Onder onze kraamcadeaus met naam is het houten geboorte krukje ook een echte topper. Een cadeau dat bij bijna alle ouders in de smaak valt zijn onze geboortestoeltjes met naam.


Het Houtlokael lampen en kapstokken met naam Nachtlampje met eigen naam , geproduceerd in Nederland en gemaakt van FSC-gekeurd berkenhout. Elke naam lamp of naam kapstok wordt op bestelling gemaakt deze dient u als aparte order te verwerken. Een kinderlamp met naam voor de jongenskamer.


Lamp met naam

Wil je een lamp passend maken voor de kinderkamer dan mag je zelf stoffen en kleuren samenstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts