vrijdag 17 november 2017

Interieur kinderkamer

Interieur kinderkamer

Vergelijk kinderkamer meubels. Grootste keuze op Beslist. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Interieur kinderkamer

In de kinderkamer mag het er al eens uitbundig aan toe gaan. Een speelhoek, beschrijfbare wanden en verborgen hoekjes zouden verplichte kost moeten zijn voor elk kind. Originele ideeën en leuke tips voor het ontwerpen van een een kinderkamer vind je hier. Naast een plekje om te slapen, moet ze ook ruimte bieden om te spelen, knutselen, huiswerk maken en zoveel meer. Tips, inspiratie en leuke ideeën voor het inrichten van de kinderkamer vind je hier.


Deel de kinderkamer op in zones. De kinderkamer moet je zien als een polyvalente ruimte waar je kind heel wat verschillende activiteiten zal uitvoeren. Kinderkamers zijn vaak rommelig. Rondslingerende speelgoe boekjes en kleding zijn hier de grote boosdoeners. Daarom is het belangrijk dat je goede opbergmogelijkheden hebt in een kinderkamer.


Daar zijn verschillende kasten voor. Interieur ideeen kinderkamer : Veilig en geborgen in een hutbed! Een hutbed is weer een ander type bed voor een kinderkamer. Je kind kan zich helemaal uitleven door verschillende spelletjes te spelen, je zou zelfs verstoppertje kunnen spelen. En wat te denken van een spannend verhaaltje voor het slapen gaan, met dit bed als onderdeel van het.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. In deze kinderkamer blog besteed aandacht aan de zogenoemde ‘shared kids rooms’. Omdat veel gezinnen door de strenge hypotheek regels, of hoge huurlast steeds langer in een appartement of kleine woning blijven wonen. Een selectie van de mooiste kinderkamers en origineelste webshops.


De blog is ontstaan toen ik bezig was met het inrichten van de babykamers en niet konden vinden wat ik zocht. Deze zoektocht is ondertussen uitgegroeid tot een blog waaraan ik elke dag veel liefde, passie en aandacht aan besteed. En niet alleen in de blog maar ook in mijn interieur zie je elke dag de liefde voor een smaakvol interieur terug. Als woonliefhebber begin je tijdens een zwangerschap met plannen voor de babykamer en daar houdt de pret niet op.


Van peuter naar kleuterkamer tot tienerkamer, van jongenskamer naar meisjeskamer. Er is ongelofelijk veel inspiratie te vinden voor kinderkamers. Laat je inspireren voor de kinderkamer in jouw huis. Aangezien Sinterklaas en Kerst er weer aan zitten te komen (heb je onze kerst posts al gelezen?) kan zo’n poster ook een leuk cadeau idee zijn! Het gemakkelijke van een poster is dat je voor een paar tientjes (afhankelijk van het formaat) een geheel nieuwe stijl in het interieur roept.


Interieur kinderkamer

Stel jouw zoon (of dochter) is een enorme voetbal liefhebber en zou niets liever willen dan een kinderkamer in voetbal stijl. Als ouder wil je daar aan tegemoet komen maar het niet te bont maken met felle kleuren zoals een grasmat groene muur. Voor veel kinderen wordt de slaapkamer nu ook een speelkamer. Peuters en kleine kinderen zijn goed in staat om te vertellen wat ze wel of niet willen.


Zoveel spullen en dan nog kiezen, de webshop Studio Wietske maakt het je niet makkelijk. Vintage kindermeubels, unieke accessoires en zelf gemaakte hebbedingen, genoeg mooie dingen om zelf een prachtig en bijzonder interieur te creëren. In een kinderkamer is er weinig wat niet kan. Denk felgekleurde kussens en kleurrijke knuffels.


Interieur kinderkamer

Een groene kinderkamer creëer je met een groen plantje. Planten zijn wat ons betreft altijd een goed idee en dus ook in de kinderkamer. Plaats ze wel op een veilig plekje of kies voor een schattige hangplant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts