dinsdag 14 november 2017

Gordijnen natuurlijke materialen

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Natuurlijke materialen met een grove structuur, zoals linnen en katoen zorgen voor een stoere uitstraling.


Kijk ook naar de stijl van je huis: in oude huizen staan geplooide, rijke stoffen mooi, terwijl rechte gordijnen het goed doen in nieuwbouw. Met linnen gordijnen geef je je huis een moderne, natuurlijke look. Linnen wordt gemaakt van vlas en is 1 natuurlijk.


Ga je voor een linnen gordijn dan kies je niet alleen voor een mooie uitstraling maar ook voor een natuurvriendelijker materiaal.

Linnen stoffen kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten gordijnen. Hier vindt u alle informatie die nodig is om een keuze te maken en het gordijn te bestellen. De stofsamenstelling is hierbij belangrijk.


Deze bepaalt de eigenschappen van de stof. Er zijn veel soorten natuurlijke materialen die je kunt gebruiken in je huis. Let er ook op dat ze duurzaam en milieubewust zijn dan ben je helemaal goed bezig.


Er is tegenwoordig steeds meer ecologisch design. Kies voor materialen als hout (FSC gekeurd), bamboe, touw of jute. Met lichtdoorlatende rolgordijnen houd je de natuurlijke stijl in huis licht en luchtig. Deze inbetween gordijnen zijn ideaal als je geen inkijk wilt hebben, maar wel van het binnenvallende licht wilt genieten. Ook met de prachtige kant-en-klare gordijnen van KARWEI haal je naast de zon ook de natuur in huis door natuurlijke kleuren en materialen.


Linnen en katoen geven bijvoorbeeld een stoere uitstraling aan je woning. Ben je een beetje eigenwijs en komt dit ook terug in je woning? Mix dan verschillende stijlen met elkaar. Combineer een klassieke houten vloer met moderne gordijnen in een off-white kleur.


Worden gordijnhaken meegeleverd bij mijn bestelling?

Ja, het gordijn wordt compleet met haakjes geleverd bij zowel plooi- als wavegordijnen. Vind de beste selectie gordijnen natuurlijke materialen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gordijnen natuurlijke materialen voor de dutch. PVB wordt vooral verwerkt tot transparante, klevende folies die tussen de lagen worden. Zo kunnen uw gordijnen bijvoorbeel in plaats van de traditionele onderzoom, aan de zij- en tussennaden, en bij de borderrand worden afgewerkt met een stoere antracietkleurige lockrand (zie ook collectiefoto's).


Gordijnen natuurlijke materialen. Onze collectie biedt ook volop keuze uit linnen stoffen voor een natuurlijke en nonchalante uitstraling. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Een trend die al een tijdje rond sluimert is nu echt doorgebroken: de urban jungle! Deze hippe en groene woontrend staat voor interieurs met veel botanische prints en natuurlijke materialen. Subtiel in een interieur met planten en accessoires of stijlbepalend met grote prints. This linen is suitable for a variety of crafting projects.


The last photo is an example of what it. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Hout, wol en leer kennen we inmiddels, maar er is meer. Vtwonen geeft je tips en tricks om de natuur in huis te halen. Een leuke oplossing voor natuurlijke muurbekleding is een kurkwand.


Bij natuurlijke stoffen hoort ook het natuurlijke verhaal. Om te beginnen kunnen gordijnen van natuurlijke stoffen vocht opnemen en afgeven. Hierdoor kunnen ze in het voor- en najaar iets langer worden en ’s winters bij de droge lucht van de centrale verwarming weer krimpen. Een constante luchtvochtigheid in de woonkamer is dus een voordeel. Waar je aan de ene kant veel kleur terug ziet komen, mogen neutrale tinten en natuurlijke materialen er ook echt zijn.


Varieer donkere neutrale kleuren af met medium en lichte voor een. Mooie natuurlijke lichtdoorlatend stof met ingeweven dessin. Het gordijn is gedeeltelijk geweven van recycled garen.


Kijk daarom eens bij de gordijnen van linnen of katoen. Deze stoffen geven de dessins van planten of bladeren een nog natuurlijker uitstraling. Maar ook het snijafval van T-shirtstof wordt verwerkt in raamdecoratie.


Niet alleen de stoffen zijn gemaakt van gerecycled materiaal , ook op andere manieren is A House of Happiness duurzaam en verantwoord bezig. Zo wordt energie verkregen uit de zonnepanelen op het dak van onze fabriek en is ook het verpakkingsmateriaal van de gordijnen duurzaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts