dinsdag 7 november 2017

Renovlies behang nieuwbouw

Professioneel overschilderbaar behang. Bestel direct met korting! Vind een erkende behanger via Werkspot. Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten?


Ideaal dus voor een gladde en strakke afwerking van uw nieuwbouw woning.

Easy Stuc is specialist in het aanbrengen van renovlies behang. In tegenstelling tot het bekendere glasvezelbehang met motief, levert ons renovlies behang strakke, vlakke wanden op. Om die reden wordt renovlies behang ook ingezet als alternatief voor stucwerk.


NIEUWBOUW : STucwerk of renovlies ? Juist omdat de muren in deze nieuwe woningen en kantoren de eerste jaren nog werken. Het bouwvocht trekt uit de muren en de wanden krimpen. Bij stucwerk en zelfs bij gewoon behang is de ontstane k. Maar is dit wel de juiste keuze?

De echte naam is dan ook renovatievlies. Fleece behang wordt verlijmd op wanden die behangklaar worden opgeleverd zoals in een nieuwbouwwoning. Wij hebben ons gespecialiseerd in wandafwerking voor bestaande bouw en nieuwbouw. Wij kunnen het renovlies behang op vakkundige wijze naadloos aanbrengen.


Hierdoor ontstaat een uitstraling die niet te onderscheiden is van stucwerk. Stucwerk heeft daar in tegen veel meer risico op mee scheuren. Nieuwbouw woning gekocht met behangklare wanden?


Voor het behangen van renovlies behang in nieuwbouw kunt u onze behangers inhuren. We schuren de wanden, plakken het renovlies , kitten het af en brengen vervolgens een sauslaag aan. De wanden zijn hierna gebruiksklaar! Voor een offerte kunt u ons mailen of een aanvraag indienen via de site.


Als u naar afgewerkt renovlies kijk ziet het eruit uit alsof al uw muren zijn gestuct. Het voordeel tegenover stucwerk is dat je met renovlies behang nooit last zal hebben van krimpscheuren. En heeft u vochtige muren door bijvoorbeeld uw nieuwbouw huis?


De prijs van renovlies is o. Eenvoudig renovlies behang aanbrengen. Een goed begin is al het halve werk.

Ons 2grams renovlies behang draagt bij aan de veiligheid van uw woning. Het is namelijk gecertificeerd door de ISO. Het heeft dus een brandvertragende werking heeft.


Bovendien bevat renovlies behang geen schadelijke stoffen die de gezondheid aantasten. Korting op je hypotheekrente als je een nieuwbouwwoning koopt. Persoonlijk advies zonder de deur uit te gaan?


Hypotheekgesprek nu ook via videogesprek. Vind renovlies behang het nu op Kensaq. Fotobehang is sterk in opkomst. Door een wand met fotobehang te behangen , ontstaat er een sfeervol en ruimtelijk effect. Dit behang is scheuroverbruggend en daarom ook ideaal als de muren nog werken.


Dit is een uitstekende keuze. Wij hebben ander half jaar geleden in ons nieuwbouw huis de muren laten behangen met renovlies. We waren 50€ p mkwijt inclusief afwerken in de gewenste kleur (samen met onze buren). In totaal 250mwand laten doen en binnen twee dagen was alles klaar. Iedereen denkt dat het is gestuct gezien de super gladde en strakke afwerking.


Tegenwoordig is het behangen van de muren van uw nieuwbouwwoning met renovlies het beste alternatief voor het stuken van uw wanden en kunt u dit laten opleveren met allerlei variaties bijvoorbeeld kleuren en fotoposters. Wilt u het toch zelf doen, let dan op het volgende: 1. Breng ALTIJD een voorstrijkmiddel aan 3. Renovlies Kopen doe je natuurlijk online. U heeft een nieuwbouw woning waarvan de wanden behangklaar zijn opgeleverd?


U wilt het liefst hele strakke gestucte muren, maar bent bang dat de woning nog werkt waardoor er krimpscheuren kunnen ontstaan. Dan is glasvezelbehang de ideale oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts