donderdag 9 november 2017

Stoere meidenkamer steigerhout

De meubelen worden op maat gemaakt zodat ze perfect in de kamer passen. Wilt u extra ruimte creëren? Denk dan eens aan een steigerhouten hoogslaper met buro, een perfecte oplossing voor klein-behuisden. Meer steigerhout Thomas is ondertussen begonnen aan het bureau. Deze is, net als het podiumbe gemaakt van steigerhout.


Maar de stoere look van het bureau wordt versterkt door het gebruik van steigerbuizen.

Samen met het steigerhout vormen de buizen een mooi geheel en kun je natuurlijk iedere maat doorvoeren die jezelf wil. Het steigerhouten bed ‘Idro’ is passend voor iedere slaapkamer! Bed Idro is een stoer en strak bed voor in de slaap- of kinderkamer! Het bed krijgt door de grove wielen een industrieel uiterlijk, super leuk voor een jongenskamer of tienerkamer!


En voor een meidenkamer zijn houten poten super stijlvol! Met deze bouwtekeing van een steigerhouten hoogslaper maakt u deze eenvoudig zelf. Zo wordt een steigerhouten bed wel erg goedkoop.


Inspiratie voor een meidenkamer in ruig wit vindt je hier.

Info gebruikte producten: Vlaggenlijn van Numero7 Hartjesslinger van return to sender via mezusenmezo. Door de robuuste uitstraling is steigerhout het perfecte materiaal om de tienerkamer een stoere touch te geven. Steigerhout aan de muur bevestigen, is een behoorlijke klus.


De filmposters kun je online bestellen op Posters. Vraag ook eens in de bioscoop of bij reclamebureaus naar oude filmposters. Muurstickers meisjeskamer. Ook zonder het verven en behangen van de wanden kun je de meidenkamer een nieuwe look geven.


Van mooie houten wieg tot steigerhouten bed met bijpassende kast of bureau. Meubels van bekende merken en meubels op maat. Of je nu zoekt naar een st oer houten be grote kast, nieuwe romantische slaapkamer, mooi kinderbe een complete kinderkamer, landelijke bedbank of een praktisch kinderbed.


Stoer bed van steigerhout voor jongens en meiden. Er worden de mooiste meubels van gemaakt. Deze steigerhouten meubels zijn perfect voor in de kinderkamer. Stoere kinderkamer van steigerhout.


Makkelijk te combineren en passend bij elke stijl. Walk-in Closet – Walk in closets have actually always been a symbol of high-en however the days when a walk in closet specifically belonged in a mansion are over. Tevreden klanten met onze steigerhouten meubels.

Hier een kleine greep uit ons assortiment,. Op zoek naar meer stoere ideeën? Klik dan eens hier, bij onze tag stoer Misschien ook leuk om te lezen stoere meidenkamer Eerder plaatsten wij blog stoere kinderkamer met o. Zelfklevende posters en behang voor stoere jongens Met een zelfklevende poster maak je heel makkelijk een stoere jogenskamer.


Zonder schroeven of lijm plak je de poster in enkele minuten op. Wil je toch liever behangen dan is het muurvullende fotobehang voor jongens een gaaf idee! Dit behang staat ook gaaf in een babykamer. Bij sloophout is elke plank uniek en heeft het zijn eigen geschiedenis.


Het is verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en zwart. En dat elk onderdeel dan ook weer met plezier door kinderhanden worden verwerkt tot de mooiste creaties: dat is een mooie gedachte. Studio Ditte heeft dit vertaald naar stoer behang.


Met de houten knutselpakketten heb je een stoere en creative activiteit voor meiden en jongens. Voor een verjaardagsfeestje, een BSO activiteit of gewoon voor in een vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts