maandag 6 november 2017

Montis ella

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit producten vanaf € 395. Ruime Keuze Hotels in Ella Bespaar tot. Op zoek naar contactgegevens?


Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.

Ella is een compacte zitschaal waar men makkelijk allerlei zithoudingen kan aannemen met steeds een goede ondersteuning. Opvallend is de geknikte schaalvorm die met zijn geometrische facetkanten de fauteuil een sterk onderscheidend karakter geeft. Ella is a compact seat allowing you to adopt all manner of sitting postures easily while properly supported at all times. A notable feature is its buckled dish shape which, together with its geometrically faceted sides gives a truly distinctive look to the armchair. De Ella van Montis is een compact vormgegeven fauteuil met een, door de geometrische vormen, opvallend en onderscheidend uiterlijk.


Deze ‘zitschaal’ biedt in allerlei zithoudingen een goede ondersteuning. U heeft daarbij de keuze uit de uitgebreide Montis bekledingscollectie.

Ondanks de geometrische vormen kent de stoel een ongeëvenaard zit comfort en kunt u meerdere zit houdingen aannemen. Deze uitvoering is bekleed in stof credo diamond met zwarte rits. Zowel in de woonkamer als in publieke ruimtes is deze fauteuil een prachtig zitelement!


Ella is verkrijgbaar in zowel stof als leder en voor de voet kunt u kiezen uit een 4-teen draaivoet in matzwart of aluminium of een. Ella ist eine kompakte Sitzschale, in der man auf einfache Weise verschiedenerlei Sitzhaltungen innehmen kann und dabei stets gut unterstützt ist. Ins Auge fallend ist die geknickte Schalenform, die dem Sitz mit ihren geometrischen Facettenkanten einen ganz besonderen Charakter verleiht. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Ella is door zijn luchtige verschijning zeer geschikt als extra zitelement in de woonkamer, maar ook in publieke ruimten doet de Ella het bijzonder goed!


Stof en leder in diverse kleuren Zoals je van Montis gewend bent zijn er diverse stoffen, leersoorten en kleuren mogelijk op de Ella design draaifauteuil. Compact, verfijnd en absoluut luxe: ontmoet fauteuil Ella , een bijzondere creatie uit de collectie van Montis. Gezellig samen op de bank zitten wordt vanaf nu ingewisseld voor het neerstrijken in fauteuil Ella , zodat u beiden genoeg plaats hebt om uw favoriete zitpositie te vinden en daarvan comfortabel te genieten.


Op de compacte zitschaal kan men makkelijk allerlei zithoudingen aannemen met steeds een goede ondersteuning. Deze serie stoelen biedt u daarnaast de optie om te kiezen tussen twee verschillende onderstellen. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

De Montis fauteuils staan bekend om het strakke design met eigenzinnige vormen. Het elegante design staat ook nog eens prachtig in combinatie met de Montis banken. Heerlijk zitten doet u op een moderne fauteuil van Montis.


Uitvoering: Fauteuil Ella van Montis Bekleding: Stof en leer. Poot: Draaivoet met: tenen in matzwart tenen in metaal voorzien van houten profielen in eiken (carbon gebeitst of wit geolied) of in noten mat gelakt. De pootstellen bestaan uit een platstalen slede of een draaivoet met geheugenstand. Montis Ella fauteuil Aanwezig in onze showroom. In de perfect gevormde zitschaal kun je makkelijk diverse zithoudingen aannemen met een goede ondersteuning.


Ella heeft een compacte zitschaal waar men makkelijk allerlei zithoudingen kan aannemen met steeds een goede ondersteuning. De fauteuil Ella is een ontwerp van Niels Bendsten voor Montis. Guldeling gespecialiseerd in Montis design meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts