dinsdag 14 november 2017

Kralen gordijn maken

Boek uw Hotel in Marken online. Shelter vliegengordijnen bieden ook de oplossing voor grote maten, dubbele deuren, schuifpuien en kunststof kozijnen. Plafondmontage is mogelijk.


Een kralengordijn is gemakkelijk om te maken en geeft je kamer een kunstzinnig tintje. Gelukkig kun je er vrij eenvoudig zelf eentje maken. Het mooie is dat je je gordijn aan kunt passen aan je.

Een passend kralen gordijn kopen? Kijk dan snelhier, spotgoedkoop en past perfect bij elk interieur. Vandaag een vliegengordijn kralen besteld = morgen in huis! Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken. Moet je wel heel wat kralen bij elkaar zoeken.


Zo zijn er leuke felle kleurtjes om het huis kleurrijk te maken , maar er zijn ook meer rustigere neutrale kleuren voor wanneer u een kralengordijn wilt hebben die niet te druk oogt bij uw overige interieur. Vliegengordijn of glazen kralen gordijn kopen. Een Indiaas kralengordijn is in elk interieur sfeervol, doordat het van glas gemaakt is en het een speels effect geeft.


Het kralen deurgordijn wordt bijvoorbeeld gebruikt voor in de keuken om vliegen buiten te houden en is gelijk een sierraad in de deurpost.

Zoek je een vliegengordijn en gaat jouw voorkeur uit naar een kralengordijn ? Kijk dan eens in deze rubriek waarin je deurgordijnen vindt met houtkralen, kunststof kralen en glaskralen. Mocht jouw maat er niet tussen zitten, dan is het ook mogelijk om een kralengordijn op maat te laten maken. Oerdegelijk, op alle afmetingen kant en klaar en als dhz pakket. Reserveer online, laagste prijzen. Wil je een kralengordijn van hoogwaardige kwaliteit kopen?


Dan kun je bij Jekra rekenen op een goede service. Je profiteert bij ons altijd van snelle levering en gratis verzending. Alle kralengordijnen worden kant-en-klaar geleverd. Een glaskralengordijn is handig om muggen en vliegen buiten de kamer te houden.


Mooi en ook nog eens decoratief in het interieur. Een Oosters kralengordijn van Kalini is gemaakt van schitterende glaskralen. Maak van een deuropening ook een mooi entree.


Met wat zonlicht op de glaskralen komen de vrolijke kleuren je tegemoet. Prachtig mooie vintage kralen gordijn met mooie originele hippe kleuren afmetingen plm. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Als je het proces van het maken van een glaskralengordijn kent, begrijp je ook dat de prijs van het kralengordijn zelfs goedkoop is te noemen en je krijgt echt iets exclusiefs.


Het proces begint met het smelten van glas en het vormen van de kraal.

Als het glas nog heet is, wordt er een gaatje in de kraal gemaakt. Selecteer de maat van uw deur of koop extra kralen om uw gordijn op maat te maken. U kunt ook het ontwerp van uw kraalgordijn helemaal naar smaak samenstellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Elk gordijn wordt binnen werkdagen geleverd. Het grote voordeel is dat je het vliegengordijn zelf iets smaller of korter kunt maken. Je kunt er ook voor kiezen om je hulzen vliegengordijn kant-en-klaar te laten leveren.


Of kijk eens naar onze kant-en-klare kralen vliegengordijnen, aluminium vliegengordijnen, kunststof vliegengordijnen of kattenstaart vliegengordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts