vrijdag 10 november 2017

Gordijnen steenwijk

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. De voordeligste Gordijnen op maat.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Design, Direct Van De Makers. Bij Kruider Woninginrichting vindt u alles om van uw woning een echt thuis te maken.


Wij bieden u een volledige woonservice, van vloerbedekkingen als tapijt, parket, marmoleum, karpetten en laminaat tot raamdecoraties als gordijnen , vitrages en zonweringen. Uiteraard zorgen wij ook voor alle bijbehorende bevestigingssystemen. Moeten gordijnen verlegd worden of heeft u specifieke wensen, geef ze dan aan ons door.

Ons montageteam komt de gordijnrails vakkundig bij u thuis bevestigen. Op deze manier kunt u snel van uw nieuwe raamdecoratie genieten. Wij tonen u graag de diverse raamdecoratie-mogelijkheden in onze showroom in Steenwijk. Wij komen met grote regelmaat in Steenwijk. Wanneer ik bij u langskom, neem ik verschillende materiaalstalen mee van plissé- en van dupligordijnen.


Zowel in stof als in kleur zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Op onze productpagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van plisségordijnen. We hebben een breed assortiment aan verf, behang, raamdecoratie, gordijnen , shutters en vloeren. Steek je liever meteen je handen uit de mouwen?


Volg dan een van de workshops die we regelmatig geven. Door jouw ramen aan te kleden met raamdecoratie krijgt jouw interieur karakter. Wij bieden een ruime en bijzondere collectie op het gebied van meubelstoffen, gordijnstoffen, tapijt, harde vloeren raamdecoratie en woonaccessoires.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Rolgordijnen afstandsbediening Steenwijk. Dankzij de innovatie van Kroezon kunt u straks uw rolgordijnen met afstandsbediening besturen in Steenwijk. Steenwijk te filteren op plaats, afstan product, dienst en meer.


Dit doen we eenvoudig door een buismotor van Somfy in te bouwen. Vervolgens kunt u de stand van de gordijnen bepalen met één druk op de knop van uw nieuwe afstandsbediening. De meest volledige site met ruim 66. Met gordijnen bedoelen we de stukken stof die voor de ramen hangen. Ze houden het licht buiten, of laten het juist subtiel naar binnen komen.


Maar ze zijn ook isolerend en geluiddempend. Kortom, gordijnen zijn een niet weg te denken type raambekleding in huis. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn.


Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts