zondag 26 november 2017

Behang fotoprint

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 95! Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit.


Welkom bij de grootste behang beleving in de Benelux. Keuze uit miljoenen fotobehang dessins, exact op maat gemaakt, zie online gratis beeldbank Elke fotobehang bestelling vanaf euro wordt gratis verzonden ! De behangen zijn ingedeeld in categorieën, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Of blader hier door de gehele collectie om jouw favoriete model uit te zoeken. Dit unieke behang , van eigen foto of van een foto uit de beeldbank, is exclusief bij Behangwereld. Voor een fotoprint op behang adviseren wij te kiezen voor vliesbehang of naadloos behang wat wij ook aanbieden. Deze materialen zijn echt gemaakt om te behangen.


Maar voor de creatieven onder ons kan je een fotoprint ook gebruiken als behang ! Het papier is hier in ieder geval stevig genoeg voor. Online printservice voor fotobehang, drukwerk of wanddecoratie helemaal op maat. Upload een eigen ontwerp en voer je wensen in.


Gratis verzonden, snel in huis.

Het behang wordt voor je op maat gemaakt en zorgt voor een nieuwe look waar jouw verhaal uit blijkt. Welke kwaliteit moet ik kiezen? Ons behang wordt op niet-geweven materiaal gedrukt.


Let op: Als u fotobehang op maat bestelt bij Foto4art, dient u centimeter bij de hoogte en de breedte van het behang op te tellen. Veel wanden zijn namelijk niet helemaal gelijk en door ruimte bij het behang op te tellen, voorkomt u dat u te weinig behang bestelt voor uw wand. Vliesbehang geeft een haarscherpe fotoprint , is gemakkelijk aan te brengen, scheurt vrijwel niet en is een milieuvriendelijk product.


Met foto behang creëer je sfeer in een ruimte. Heeft u twee linkerhanden en bent u geen expert in het aanbrengen van behang ? Liever de behangklus uitbesteden? Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels.


Hierdoor heb je een uniek behang met eigen print aan de muur. Wij printen op zeer hoogwaardig vliesbehang wat zorgt voor een prachtig resultaat. Een behang met foto: een leuk idee! Fotomuur maakt behang van foto’s.


Maak gebruik van full-color prints, interieur behang of interieur bestickering voor een unieke beleving.

Een greep uit het behang dat hier te vinden is zijn behang met fotoprints, glanzend behang , graffiti behang , industrieel behang , retro behang en steden en gebouwen behang. Met hip behang en trendy behang kan een kamer op smaakvolle wijze geheel of in combinatie met een ander behangpatroon bekleed worden. Vind de beste selectie fotoprint behang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit fotoprint behang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur. Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken.


En wil je het behang eerst in het echt zien, dan kun je altijd terecht bij je lokale GAMMA-bouwmarkt. Waarom zijn er zoveel soorten behang en wat zijn de verschillen? Heb je al een tijd niet meer behangen , dan is het belangrijkste om te weten: vroeger was behang van papier, en nu niet of nauwelijks meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts