maandag 27 november 2017

Lande artifort

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Voor de laagste prijs op Beslist. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.

Lande is fabrikant van design projectmeubilair voor de projectinrichting van de moderne werkomgeving of kantoor. Lande Group is een Noord-Brabants familiebedrijf in de meubelindustrie. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Maar ook met bureaustoelen en meubels van Geoffrey D. Harcourt voor de projectmarkt. De huidige collectie is een boeiende mix van klassiekers en hedendaagse ontwerpen.


Onze locatie in Lanaken is een professionele en moderne meubelstoffeerderij.

En dat is een kunst op zich. Lande NL In Schijndel begint alles met de ontwikkel afdeling. Hier worden in samenwerking met nationale en internationale ontwerpers, de nieuwe modellen ontwikkeld en vervolgens geschikt gemaakt voor productie. Lande biedt moderne werkomgevingen en ontmoetingsplekken aan die creativiteit en productiviteit stimuleren.


Of het nu gaat om kantoormeubelen, fauteuils voor een informeel overleg, concentratie werkplekken, aanlandtafels of meubels voor een brainstormruimte. Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Onder de indruk van de showroom, kantoor en de totale productie mogelijkheden. Deze film is gemaakt door rene mensink interieurarchitect bni.


Artifort Lana - ARTIFORT Artifort Ox. Als ontwerper en vormgever is hij altijd op zoek naar mooie verhalen en bijzondere plekken. Lande weet uw wensen te verenigen in (maatwerk) inrichting. Ook onze Zitkamer hebben ze onder handen genomen.


Ze werken flexibel, efficiënt, altijd betrokken en gaan voor kwaliteit. Let op: de op het beeldscherm getoonde kleuren en structuren kunnen afwijken van de werkelijkhei hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers.

Nú moderne bankstellen van stof! We kunnen deze verfijnde stoel van met duidelijke lijnen en subtiele krommingen naar persoonlijke stijl en wens stofferen. Zoek en deel afbeeldingen van lande artifort online met Imgur.


Elke dag, milijoenen mensen gebruiken Imgur voor vermaak om geinspireerd te raken. Maurits van der Lande heeft functie op zijn of haar profiel. Lande levert banken, stoelen, kasten, tafels en concentratie-units: allerlei producten die te gebruiken zijn in verschillende omgevingen, maar vooral zeer geschikt zijn voor werkomgevingen. Door speciaal lassen (ook wel koperlassen genoemd) blijven de verbindingen egaal, waardoor ze bijna niet zichtbaar zijn.


Lande is het ideale merk om mee in zee te gaan voor maatwerkoplossingen. Heering Office levert graag uw maatwerk met de producten van Lande. Allemaal stapje voor stapje.


Ik kocht braakliggend grond naast de zaak, betaalde het af, en heb er toen pas een gebouw op gezet. We maakten destijds alleen nog stoelen en zijn later tafelbladen en kasten gaan ma-ken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts