dinsdag 7 november 2017

Outlet woonboulevard

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken.


Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Zoek naar woon boulevard op de nieuwe KensaQ. Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.

Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past. The Outlet Factory, gevestigd op de meubelboulevard in Cruquius, minuten van Amsterdam, is een exclusieve outlet en lifestyle center tegelijk. Woon en slaap artikelen van topmerken tot goedkoper. Outlet van bekende merken als Riverdale, Rivièra Maison, PTMD en Casa Vivante. De mooiste woonaccessoires, dekbedovertrekken, servies, lampen en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer.


Bij Outlet Duiven scoor je voordelig jouw nieuwe interieur. Met trots presenteren wij de nieuwe naam voor Outlet Store Plus. Nieuwsgierig naar het aanbod?

Tonen als Foto-tabel Lijst. Meer dan 2bekende merken in de grootste woonboulevard van Nederland (700m²). Grote kans dat jij slaagt! Dagelijks zijn er nu bij de woonboulevard achter de schermen ruim 1mensen aan het werk om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Het familiebedrijf stelt jou als klant centraal, zodat je graag nog eens terugkomt in Poortvliet.


We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur. In onze lampenwinkel vind je fotomodellen, retourproducten en extra voorraad! Dit allemaal tegen super voordelige prijzen. Wij geven namelijk altijd minimaal korting op onze outlet artikelen! Onze meubel outlet : designmeubilair voor een zacht prijsje.


Meubel outlet bij Zitmaxx Wonen is synoniem aan topkwaliteit meubelen tegen zeer scherpe prijzen. Omdat niet al onze outletmeubelen op onze website staan, nodigen we je van harte uit om bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar ál onze voordelige meubelstukken te bewonderen. Op onze woonboulevard heeft u waanzinnig veel keus tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Onze winkels bieden stuk voor stuk alles voor uw living, keuken en slaapkamer.


Bekijk nu onze website of bezoek één van onze winkels. Bekijk op deze pagina al onze acties en showroomaanbiedingen. Ben je op zoek naar meubelen van uitstekende kwaltieit tegen de laagste prijs, dan zit je op deze pagina goed.


Een schitterende collectie tegen lage prijzen.

Deze producten vindt u hiernaast per productcategorie afgebeeld. Ook bij de winkels Profijt meubel, Superkeukens en DroomDomein kunt u nu nog voordeliger slagen en vindt u ook op deze site gepresenteerd in de OUTLET. De grootste woonboulevard van het Westen van Nederland heeft werkelijk alles op woongebied. Alle grote woonwinkels dicht bij elkaar.


Waanzinnig veel keus tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kom dus lekker een dagje woonwinkelen met het hele gezin. Want ook de kleintjes kunnen zich er vermaken. Al jaar verwelkomen wij onze gasten in de grootste meubelshowroom van de Achterhoek. Met ons team van specialisten zorgen we ervoor dat iedere gast voorzien wordt.


Bespaar flink op de aanschaf van je nieuwe meubelen tijdens de Opruiming! In onze Outlet en in onze winkels profiteer je van de hoge kortingen op onze laatste showroommodellen. Hier profteer je altijd van minimaal korting op onze outlet artikelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts