woensdag 29 november 2017

Isolerend enkel glas

Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Thinsulate raamfolie geeft enkel glas de isolatiewaarde van dubbel glas. En door de hoge transparantie zie je de folie na montage nauwelijks. Je enkel glas isoleren kun je het beste met dubbele beglazing.

Daarnaast heb je de keuze uit vier simpele alternatieven die in sommige gevallen zelfs bijna gratis zijn! Minder condens en warmer in huis. Voordelen van isolerend enkel glas. Hierdoor is het isolerend enkel glas uitstekend geschikt voor toepassing in historische panden. Daarbij is isolerend enkel glas ook zeer goed toe te passen in de.


Met isolerende raamfolie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas verbeteren. Van enkel glas maak je als het ware dubbel glas , en dubbel glas krik je op tot HR- glas. Zo houd je de warmte beter in huis en verbruik je minder gas.

Met isolerend enkel glas kunnen isolatiewaarden worden gehaald die bijna overeenkomen met die van normaal dubbelglas. Door de speciale HR-coating aan de binnenzijde van het glas verbetert de isolatiewaarde met maar liefst ten opzichte van gewoon enkel glas. Voorheen werd vlakglas vooral gebruikt als standaard beglazing voor woningen en gebouwen.


Omdat de isolerende eigenschappen van enkele glas beperkt zijn, wordt het veelal vervangen voor isolerend dubbel glas. Via onze webshop kunt u het isolerend enkel glas eenvoudig en veilig bestellen. En die van isolatieglas naar HR- glas.


Het wordt geproduceerd door gesmolten glas over een bad gesmolten tin te laten lopen en vervolgens langzaam te laten afkoelen. Zo ontstaat een vlakke glasplaat, waar isolerende coatings op kunnen worden aangebracht. Op deze pagina treft u alle mogelijkheden voor enkel glas , inclusief prijzen.


Als nu dubbelglas beter isoleert dan enkel glas , dan denk je misschien dat driedubbel glas wel nog een keer beter zal isoleren , helaas is dat niet zo. Natuurlijk isoleert een driedubbele ruit beter dan een dubbele, maar dan moeten de samenstellende delen wel van gelijke kwaliteit zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om de bovenstaande opties te combineren, bijvoorbeeld het plakken van isolatiefolie en het ophangen van dikke isolerende gordijnen.


Het speciaal isolerend enkel glas is de duurste optie, omdat het eigenlijk gaat om een heel dunne vorm van dubbelglas. Het resultaat biedt positief rendement, meer energiebesparing, betere geluid isolatie, laagste exploitatie en een tot tien maal langere levensduur. Dit is het eerste glas waarbij comfort samen gaat met een gezond binnenklimaat, veilighei uv-wering, milieu- en cultuurbehoud. Het past en versterkt bestaande houten of stalen vensters.


Een alternatief is HR glas. De isolerende waarde hiervan is redelijk te noemen, je verliest meer dan tweemaal minder warmte dan bij enkel glas en je betaalt hiervoor circa €euro per m2.

Van Ruysdael heeft isoleren met glas fundamenteel dunner, lichter en mooier gemaakt. Het isolerend enkelglas past eenvoudig in bestaande vensters en zorgt voor een. Iedere technische innovatie wordt tegen het licht gehouden om te zien of wij er gebruik van kunnen maken in ons assortiment.


Dit resulteert in een zeer uiteenlopend en breed assortiment waarin zich voor eenieder de glassoort bevindt waar men naar op zoek is. Naast isolatieglas met kruisroeden heeft Stolker Glas een passend alternatief ontwikkeld voor monumentale panden, zodat het karakteristieke gevelaanzicht van weleer gewaarborgd blijft. Bij restauratie of verbouwing van monumentale panden komen de ramen vaak het eerst in aanmerking voor vervanging.


Isolerend dubbelglas met de dikte van enkelglas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts