dinsdag 28 november 2017

Onderdelen verticale lamellen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Goedkoper Dan In De Winkel. Specialistisch advies nodig? Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Lamelgordijn-Runner met insteekhaak voor gebruik van kunststof lamellen en stoffen lamellen.


De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie.

Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. U bent op zoek naar onderdelen of accessoires voor uw slat systeem? Hier vindt u alles uit het station te vinden, montage van accessoires aan Reinigugsservice.


De verticale lamellen zijn ideaal voor grote ramen. Verticale lamellen : tijdloos, praktisch en betaalbaar. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn.

Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat.


Geschikt Voor Grote Ramen. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Ontdek ons ruime assortiment!


Als de lamellen nog goed zijn en uw rails is LAMELGORDIJN ONDERDELEN - werff-zonwering. Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt. Lamellen zijn geschikt voor bijna alle soorten en maten ramen. Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren.


Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Eenvoud is niet het kenmerk van de beginner. Het is de duur bevochten stempel van de meester’.


De eenvoud van de verticale lamellen en de topkwaliteit waarin wij deze aan u aanbieden maakt het product al meer dan jaar stand vast in menig huishouden. Waarom kiezen voor verticale lamellen ?

Ze zijn decoratief, weren de zon uitstekend en zijn heel geschikt voor grotere ramen en glazen deuren of schuifpuien. Dat is een groot voordeel ten opzichte van horizontale zonwering zoals rolgordijn of jaloezieën. Kunststof lamellen Kunststof verticale lamellen zijn ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de badkamer. Onze kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in diverse dessins, kleuren en breedtematen.


In een wip plooit onze verticale jaloezie zich naar al uw eisen en wensen. Makkelijk te hanteren, dat is het minste wat men kan zeggen. Want één enkel gebaar volstaat om de verticale stroken te openen, te sluiten en te richten. De kantelbare lamellen zijn ideaal voor het regelen van de kijkhoek en de lichtinval.


Bedoeling is vaak om ramen onopvallend af te dekken zodat niemand binnenkijkt, maar bij GAMMA kan je evengoed kleurgetinte verticale lamellen kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts