donderdag 30 november 2017

House doctor vloerkleed block

House doctor vloerkleed block

House Doctor vloerkleed block nu extra voordelig. Giga Meubel is de grootste aanbieder van industriële meubels. Bekijk ons hele assortiment. Ontdek het grootste online aanbod van vloerkleden in Europa. Dit geweven vloerkleed creëert een knusse, huiselijke sfeer en voelt tegelijk heerlijk zacht aan.


House doctor vloerkleed block

Wij adviseren bij dit vloerkleed een antislip onderkleed. Het vloerkleed blijft dan mooier liggen. Omdat dit vloerkleed met de hand wordt gemaakt kan de afmeting variëren. Het natuurlijk ongekleurde katoen is gebroken wit en zorgt samen met de etnische, geometrische vaalzwarte print en de stoere weeftechniek voor een rauw uiterlijk. Heerlijk vloerkleed Block dat in elk interieur goed past.


Dit grafische vloerkleed past bijvoorbeeld perfect naast je bed of voor de bank. En de kleine variant is ook erg leuk in de badkamer! Mooi om te zien en comfortabel onder je voeten! Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel.


House doctor vloerkleed block

Voor 23:bestel morgen in huis. Kies uit producten vanaf € 295. Breed assortiment vloerkleden in vintage- en retro-stijl. Bring together your décor with a beautiful, decorative rug. The elongated rug is ideal for giving your interior decoration a personal touch.


Dit vloerkleed is gemaakt van 1 katoen en heeft een afmeting van 1x 2cm. Vloerkleed Block is perfect voor in de woonkamer, maar ook erg leuk voor in de slaapkamer of gang. Het fijne aan dit kleed is dat hij in nog drie andere formaten verkrijgbaar. Een geweldige blikvanger in een grote hal of onder de salontafel.


House doctor vloerkleed block

Gratis verzending vanaf €50. Het Block vloerkleed is ook verkrijgbaar in een grotere variant. IB Laursen - Vloerkleed - Zwart - Jute € 128. Dit kleed staat ook erg mooi op een houten vloer in je slaapkamer.


Scandinavian living is en blijft een trend de komende tijd. Bijkomend voordeel is dat je je voeten niet meer op een koude vloer hoeft neer te zetten. Genoeg redenen dus om een mooi design vloerkleed aan te schaffen! Design vloerkleden van bekende merken. We hebben prachtige design vloerkleden van Hay, Moooi Carpets, Ferm Living, Perletta Carpets en Zuiver.


Wat dacht je van de Hay Pinocchio vloerkleden of het Hay Peas vloerkleed ? Wij geven je een kleine indruk van ons complete assortiment. De laatste trends op het gebied van verlichting zijn lichtsnoeren. Past dit niet in je interieur?


In het vloerkledenoverzicht vind je nog veel meer vloerkleden van onder andere Bloomingville, HK-Living en Normann Copenhagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts