vrijdag 17 november 2017

Beschermlaag muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Moet je muurverf achter het fornuis beschermen tegen vet en vuil van de kookplaat of spoelbak? Muurverf tegen de laagste prijzen.


Ja, daar maak je het jezelf wel een stuk makkelijker mee. Als je namelijk geen extra beschermlaag over gewone muurverf aanbrengt, krijg je de keukenmuur minder makkelijk schoon.

GAMMA muurvernis kleurloos mat liter is een kleurloze, matte muurvernis. Dit product maakt geschilderde muren vuil- en vochtafstotend en optimaal afwasbaar waardoor. Geschikt als parketlak, kozijnen en als afwerking over muurverf voor een betere reiniging en slijtvastheid. De lak wordt ook ingezet als beschermlaag over muurverf. Het is zo met een blanke lak en eigenlijk alle verven dat de glansgraad van de laatst aangebrachte laag.


Nee, krijtverf is een soort muurverf , maar dan matter. Hoe kan ik krijtverf een extra beschermlaag geven, bijvoorbeeld op de wand in de keuken of op een meubelstuk? Gebruik de Amazona Ecofinish, een ultra matte vernis.

Of werk het af met een transparante kwaliteitsboenwas. Om verwarring te voorkomen: hebben we het over muurcoating, dan hebben we het meestal over epoxy of polyurethaan coating. Deze wandcoating bestaat uit twee componenten. Het ene component is de verf en het tweede component is een verharder. Met een reguliere muurverf bedoelen we vaak een component coating.


Wat het verschil is tussen kalkmat en kalkverf, is eigenlijk heel simpel. Kalkverf is een verf op basis van kalk, het is dus een verfsoort. Kalkmat is het effect van kalkverf, wat dus geen echte kalkverf is.


Kalkmatte verf is een matte muurverf met een zeer mat kalkeffect. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk muurverf kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende muurverf aanbiedingen of een muurverf aanbieding op een bepaalde muurverfsoort of merk. Elke muurverf aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online.

Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Heeft iemand ervaring met het verven van de muur achter de kookplaat i. Vista Universele Beschermingslak (Y8 Yen Y89) is een universele polyurethaan afwerking op waterbasis en behoort tot de categorie blanke lakken. Universele beschermingslak is zeer geschikt voor het afwerken van wanden en vloeren en dient als beschermlaag voor over verschillende muurverven. Deze transparante verf zorgt voor een beschermlaag over de bestaande muurverf.


Hierdoor houd je wel de kleur van de huidige verf maar voeg je de beschermende eigenschappen van de keukenverf toe. Op deze manier kun je toch langdurig genieten van de bestaande kleur van de muurverf en de muren toch schoonhouden. Het is bij dit type behang aan te raden eerst een primer als speciale beschermlaag aan te brengen en daarna de muur te verven. Als je behang gaat verven raden we aan eerst een klein stukje te proberen en dat goed te laten drogen zodat het resultaat duidelijk zichtbaar is. PLAFOCRYL MAT Extra matte muurverf voor het schilderen van gladde plafonds en sterk zuigende ondergronden.


Mijn vraag is dus eigenlijk, of er iets mogelijk is om over de grijze verf (dus puntje 5) heen te zetten als bescherming, zodat we er goed met een schuurspons overheen kunnen bijvoorbeeld?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts