dinsdag 7 november 2017

Ritzscreen

Aan de hand van daarvoor bestemde afstandssteunen kun je optioneel ruimte creëren tussen de gevel en het screen. De screens zitten volledig vastgeritst aan de zijgeleiders. De sunscreen wordt volledig op maat gemaakt.


Screens standaard op maat gemaakt. Bekijk ons uitgebreide aanbod en profiteer meteen van onze lage prijzen.

Bestel snel en eenvoudig zonwering online! Een Ritsscreen of Zip-screen is een bijzonder type screen die aan de zijkant in het geleidingssysteem zit opgesloten met rits zit. Dit zorgt er voor dat een Ritscreen zeer stand windvast is. Een extra voordeel van een ritsscreen is dat een ritsscreen ook in gesloten stand insectenwerend is. Inmeten en montage ook mogelijk, kijk onderaan het bestelformulier bij de tarieven.


De levertijd op deze ritzscreen is ca. Gemaakt voor alle soorten ramen, bestendig tegen alle weersinvloeden en een sunscreen dat strak voor uw raam blijft hangen, ook als het hard waait!

Onze ritsscreens zijn in eigen beheer ontwikkeld. Stel vandaag nog uw eigen ritsscreens samen! Een ritzscreen wordt gemonteerd aan de buitenkant van uw raam en is dan ook bestand tegen diverse weersomstandigheden. Aan de zijkanten sluit een ritzscreen met ritssluitingen, waardoor een hoge windbestendigheid ontstaat en tevens insecten geweerd worden.


Zomers kunt u zo het raam openen, terwijl zonlicht en insecten geweerd worden. Het zonwerende doek wordt geleverd in glasvezelkwaliteit of polyesterkwaliteit en is leverbaar in een groot aantal eigentijdse kleuren. Durch entsprechende Abstandhalter können Sie optional einen Abstand zwischen Fassade und Fensterschutz schaffen. Meer privacy met ritsscreens. Heb jij vanmiddag even een momentje voor jezelf en heb je zin om in alle rust je yogaoefeningen uit te voeren in de woonkamer?


Het zicht naar buiten blijft behouden terwijl het zicht naar binnen wordt beperkt. Deze ritzscreen is windvast in elke positie, dus ook halverwege geen probleem. Bij ons altijd Inclusief elektrische bediening van Somfy met jaar garantie. Stel naar eigen wens online uw screen samen. Dit gebeurt volgens een vast patroon.


Geheel windvast door de rits aan de zijkanten van het doek, het doek zit aan zijden opgesloten. Dit type geheel windvaste ritzscreen behoort tot de profitline en is daardoor zeer scherp geprijsd.

Op dit moment is deze ritzscreen V5de beste windvaste screen die op de markt is, degelijk en betrouwbaar. Toepasbaar voor zowel particulier als zakelijk gebruik zoals bedrijven en kantoorgebouwen. Volledig windvast door geritst doek dat in de zijgeleiders zit geritst. Ook als insectenhor te gebruiken omdat het doek volledig afsluit! Ritzscreen V5XL Verano.


Kwaliteits glasvezeldoek met jaar garantie. Gebruik bij montage alleen platte schroeven die verzonken gemonteerd kunnen worden. Gegarandeerd de laagste prijzen. In stappen online bestellen.


Topkwaliteit met Swela doek en Somfy motoren. Lees hier meer over de verschillende screens, mogelijkheden, prijzen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts